İspanya'dan Türk Şirketine Ödül

Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından Türkiye’den Beko ve İspanya’dan Antolin Grubu şirketleri ödüllendirildi.

28.11.2018-09:49 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-09:47) İspanya'dan Türk Şirketine Ödül

Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından Türkiye’den Beko ve İspanya’dan Antolin Grubu şirketleri ödüllendirildi. Kendi alanlarında öncü olan şirketlere bu sene 4'üncü kez ödül verilecek olması sebebiyle başkent Madrid’de tören gerçekleştirildi. Türkiye'den Beko ve İspanya'dan Antolin Grubu başarıları nedeniyle ödüle layık görülürken, Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon’a "Bireysel Başarı Ödülü" verildi.

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili, İspanyol ve Türk iş sektörünün üst düzey katılım sağladığı törende yaptığı konuşmada, “Türkiye büyük bir ülke ve turizmde dünya önderi haline gelebilir. Türkiye turizm için tüm dünyaya büyük bir örnek. Turizmde sahip olduğu altyapı ve profesyonellik örnek alınmalı.” ifadelerinde bulundu.

İspanya hükümetinde enerji görevlisi Devlet Sekreteri Jose Dominguez Abascal da uluslararası anlamda ekonomide gerçekleşen dönüşümde yenilenebilir enerjinin geleceğin sektörü olarak görüldüğünü söyleyerek, Türk ve İspanyol şirketlerine bu sektörde yatırım ve iş birliği yapma talebinde bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal