İngiliz Askerlerden Skandal! Kışlaya Hayat Kadını Aldılar

İngiltere'de meydana gelen bir olay ülke gündemine bomba gibi düştü. Ortaya çıkan bir videoda 4 askerin 1 kadınla kışlada birlikte olduğu görülüyor.

06.07.2018-17:28 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-17:21) İngiliz Askerlerden Skandal! Kışlaya Hayat Kadını Aldılar

İngiltere'de bir kışlada çekildiği iddia edilen, dört asker ve bir kadının göründüğü cinsel ilişki partisinin görüntüleri ülkeyi karıştırdı. İşin şaşırtan tarafı ise skandalın ortaya çıkmasının hemen sonrasında Kraliçe Elizabeth'in kışlayı ziyaret etmesiydi.

BASIN, GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAMADI

İngiltere'deki The Dragoon Guards Leuchars Station askeri birliğinde çarpıcı bir skandal meydana geldi. Ziyaret ve skandal İngiltere gündeminde büyük yankı uyandırdı. Videonun yayınlanamayacak seviyede uygunsuz görüntüler içerdiği duyuruldu.

GÖRÜNTÜLERDE DÖRT ASKER VE BİR KADIN VAR

Askerler tarafından yapılan skandalın görüntüleri WhatsApp üzerinden tüm askeriyeye yayıldı. Görüntülerde 4 asker ve bir kadın görünüyordu. Askerler çıplak ve sarhoştu. Kadının ise bir hayat kadını işçisi olduğu öne sürüldü. Video, birlikteki diğer askerler tarafından kayda alındı.

SARHOŞ CESARETİ İLE KADINI BİRLİĞE SOKTULAR

Askerlerin hafta sonu eğlencesine çıktığı ve dönüşte sarhoşluğun da etkisi ile kadını gizlice birliğe aldıkları bildirildi. Diğerleri müzik eşliğinde eğlenmeyi sürdürürken 4 asker ile kadın soyunmaya ve beraber olmaya başladı.

GÖZALTINDA OLDUKLARI İDDİA EDİLİYOR

Videodaki askerlerin kimlikleri tespit edildi. Bir iddiaya göre, askerler dün gece birlikten atıldı. Bir başka iddiaya göre ise, askerler gözaltında tutuluyor. İddiaların çıkma nedeni ise Kraliçe II. Elizabeth'in birliğe ziyareti esnasında o askerlerin orada olmaması.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal