'Her şeyi Hallettik, Habib Kalıyor'

Şampiyon Khabib Nurmagomedov, organizasyondan hemen ayrılmayacak, UFC Başkanı Dana White, iki tarafın da her konuda çalıştığını söyledi.

17.10.2018-15:30 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-15:23) 'Her şeyi Hallettik, Habib Kalıyor'

UFC yarışmacıları, İrlandalı Conor McGregor ve Dağıstan'ın Habib Nurmagomedov takımları arasındaki 7 Ekim mücadelesinden sonra şiddetli kargaşa patlak vermişti. Yüksek Dövüş Şampiyonası'na (UFC) saldıran hafif siklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov, organizasyondan hemen ayrılmayacak, UFC Başkanı Dana White, TMZ Spor’a her konuda iki tarafında çalıştığını söyledi.

"İyiydi. Herşeyi hallettik. Herşeyi halledeceğiz. Açıkçası [Habib] biraz üzgün, biraz ateşlenmişti. Herşeyi halledeceğiz, ”dedi.

Dana White'ın, Zubaira Tukhugov'un kafesten atlayıp Habib'in rakibi Conor McGregor'a vurmasından dolayı UFC’de dövüşmekten men edilebileceğini söyledikten sonra Habib Nurmagomedov UFC’den çekileceğini söylemişti.

Dana White, dövüş sonrası kavgayla ilgili hâlâ öfkeleniyor olsa da, Habib’in duygularının o geceki duygularını anladığını söyledi.

Las Vegas'ta, en büyük karma dövüş sanatları olayı olarak tarihe geçen büyük kargaşa sahnesi, İrlanda'daki iki başrol oyuncu Conor McGregor'un ekipleri ve Ultimate Fighting Şampiyonluk hafif tacını elinde tutan Dağıstanlı Habib Nurmagomedov'u arasındaki kavga ile sona erdi. McGregor’u dördüncü turda boyun eğdiren şampiyon Habib Nurmagomedov kafesin üzerinden tırmanmış ve kendini rakip takımın üstüne atmıştı.

McGregor, Nisan ayında New York'ta Nurmagomedov’u taşıyan otobüse saldırmasıyla konuşuluyordu

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal