ABD’li Spikerin Canlı Yayında Zor Anları

ABD lideri Donald Trump'ın göçmenlere yönelik politikası ve onları kilitli tel örgülü kafeslerde bekletmesi haberi sunan ünlü spikeri ağlattı.

21.06.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-10:04)

ABD'nin en büyük problemlerinden biri olan göçmenlik ve mültecilik, ABD’nin politik bir sorunundan çok insanlık ayıbına dönüştü. ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve geldiği günden bu yana savunduğu sığınmacılık politikası, utanç dolu görüntüler ortaya çıkarması tüm dünyada tepki ile karşılaştı.

ABD’nin Texas eyaletinde inşa edilen ve ABD sınırını geçen yüzlerce çocuğun ailelerinden ayrılarak kamplarda tutulması büyük tüm dünyada infiale yol açtı.

Birçok tepki ve eleştiriye rağmen Trump yönetimi bu uygulamadan vazgeçmiyor.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bugün MSNBC kanalında haberleri sunan ünlü sunucu Rachel Maddow, göçmen çocukların ailelerinden koparılmasına ilişkin haberi sunarken gözyaşlarını tutamadı. Haberi sunarken zor anlar yaşayan ünlü sunucu Maddow, haberi okurken kekeledi ve gözyaşlarını tutamayarak ağladı.

RACHEL MADDOW KİMDİR?

Ünlü spiker 1 Nisan 1973 tarihinde ABD'nin Kaliforniya eyelatinde dünyaya gelmiştir. Maddow, oldukça başaralı bir kariyer yaşamıştır. Stanford Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Maddow, Oxford Üniversitesi'nde siyaset doktorası yapmıştır. ABD'li televizyoncu, yorumcu ve yazar olmakla beraber MSNBC'de yayınlanan The Rachel Maddow Show programını hazırlamaktadır.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal