ABD Başkanı Trump'tan İran'a Nükleer Tehdidi

ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın yeniden nükleer faaliyetlere başlaması durumunda "Şimdiye kadar karşılaştıkları sorunlardan daha fazlasını görecekler" diyerek tehdit etti.

24.04.2018-19:12 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-19:05) ABD Başkanı Trump'tan İran'a Nükleer Tehdidi

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a tekrardan nükleer programına başlamaması halinde uyarılarda bulunarak, "Eğer İran nükleer programını tekrar başlatırsa, şimdiye kadar olduğundan çok daha büyük problemlerle karşılaşacak." ifadesini kullandı.

MACRON GÖRÜŞMESİ SONRASI SORULARI YANITLADI

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da konuk ettiği Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Oval Ofis'te medya mensuplarının İran'la nükleer anlaşma hususundaki sorularını cevapladı.

ANLAŞMAYI ELEŞTİRDİ

İran'la ABD arasındaki nükleer anlaşmanın "çok kötü bir anlaşma" olduğunu ve "hiç olmaması gerektiğini" tekrarlayan Trump, Tahran yönetiminin nükleer hususundaki son açıklamalarını yakından takip ettiklerini açıkladı.

"BUGÜNE KADAR OLDUĞUNDAN DAHA BÜYÜK SORUNLARLA KARŞILAŞACAK"

Trump, "Eğer İran nükleer programını tekrar başlatırsa, şimdiye kadar olduğundan çok daha büyük problemlerle karşılaşacak." açıklamasını yaptı.

Macron ile gerçekleştirecekleri görüşmelerde İran'la nükleer anlaşma hususunun en önemli gündem maddelerinden biri olacağını duyuran Trump, Orta Doğu'da problem olan tüm konularda hep İran'la karşılaştıklarını ve bu ülkenin Suriye'den Yemen'e kadar birçok vakanın içinde olduğunu söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal