Dedryck Boyata kimdir, nereli ve kaç yaşında? Dedryck Boyata'nın oynadığı bölgeler hangileri? Trabzonspor Boyata'yı transfer etmek istiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor Hertha Berlin’den savunma oyuncusu Boyata’yı transfer etmek istiyor. Peki Dedryck Boyata kimdir, nereli ve kaç yaşında? Dedryck Boyata'nın oynadığı bölgeler hangileri? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

13.07.2022-18:00 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-12:14)

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi elemelerinde mücadele edecek olan son Süper Lig şampiyonu Trabzonspor Avrupa devleriyle mücadele edecek ve aynı zamanda Süper Lig’de yeni sezonda da şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak istiyor. Bordo mavililer öncelikli hedef olarak belirlediği savunma transferi için rotasını Almanya’ya çevirdi. Alınan son bilgilere göre Trabzonspor Hertha Berlin’den savunma oyuncusu Boyata’yı transfer etmek istiyor. Peki Dedryck Boyata kimdir, nereli ve kaç yaşında? Dedryck Boyata'nın oynadığı bölgeler hangileri?

Dedryck Boyata kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor, Almanya Bundesliga takımlarından Hertha Berlin’de forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu Dedryck Boyata’yı transfer etmek istiyor. Bordo mavililer Berlin ekibine bu transfer için 2 milyon Euro önerirken Almanlar ilk olarak 5 milyon Euro istedi fakat 3 milyon Euro’ya kadar düştü. İki takım arasında görüşmeler devam ediyor. 

Boyata Trabzonspor

Dedryck Boyata 28 Kasım 1990 tarihinde Belçika’nın Brüksel şehrinde dünyaya geldi. Kariyerine 2009 yılında Manchester City altyapısında başlayan savunma oyuncusu Bolton Wanderers, Twente, Celtic ve son olarak Hertha Berlin takımlarında oynadı. Oyuncu Belçika Milli Takımı’nı alt kategoriler de dahil olmak üzere toplamda 54 kez giydi. 

Dedryck Boyata'nın oynadığı bölgeler hangileri?

Savunma bölgesinde oynayan Dedryck Boyata, savunmanın hem solunda hem de sağında oynayabiliyor. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal