Wout Weghorst’un satın alma opsiyonu var mı? Beşiktaş kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst’un satın alma opsiyonunu açıkladı

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, İngiliz ekibi Burnley’den kiralanan golcü oyuncu Wout Weghorst’un merakla beklenen satın alma opsiyonunu açıkladı. Siyah beyazlıların anlaşmasında 10 Milyon Euroluk bir satın alma maddesi yer alıyor.

13.07.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-17:12)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ta hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlılarda transfer dönemi de bir hayli hareketli geçerken yapılan hamleler büyük ses getirmişti.

Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekibi Burnley’den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst’un transferi Beşiktaşlı taraftarları bir hayli mutlu etmişti.

Siyah beyazlı taraftarlar Wout Weghorst’u gol kralı olan eski golcüleri Mario Gomez’e benzetirken aynı zamanda da satın alma opsiyonunun olup olmadığını merak ediyordu.


Beşiktaş’ın Avusturya’da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampında mikrofonların başına geçerek basın toplantısı düzenleyen Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Wout Weghorst’un transfer süreci ve satın alma opsiyonunu açıkladı. Kazancı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Weghorst’un satın alma opsiyonu…’

Wout Weghorst'un 10 milyon Euroluk satın alma maddesi var. Oyuncular mutlu olduğu zaman sizler çok daha kolay baskı yapabiliyorsunuz. Oyuncuyu kiraladığımız Burnley'in Premier Lig'e çıkıp çıkmayacağı önemli. Eğer çıkamazlarsa bizim için işlerin daha kolay ilerleyeceğini düşünüyorum.

‘En uzun süren transfer oldu’

Bu sezon yaptığımız transferler arasında en uzun süren transfer süreci Weghorst oldu. İlk temas Nisan ayında gerçekleşti. Sözleşmesinde küme düşerse 5 büyük lige kiralanabilir maddesi vardı, biz bunu lehimize kullanabileceğimizi düşünüyorduk. O yüzden son hafta maçlarını heyecanla izledik.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal