Monaco’lu Keita Balde Konyaspor’a gelecek mi? Konyaspor’un yeni transferi Keita Balde mi olacak? Konyaspor’dan ses getirecek transfer

Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alacak olan Konyaspor’dan ses getirecek bir transfer atağı geldi. Yeşil beyazlı takımın Monaco’da forma giyen Keita Balde transfer etmek üzere olduğu iddia edildi. Peki Monaco’lu Keita Balde Konyaspor’a gelecek mi? Konyaspor’un yeni transferi Keita Balde mi olacak? Son gelişmeler haberimizde...

13.07.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:35)

Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi olmak üzere 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Konyaspor, bu kulvarları kaldırabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon gösterdiği başarılı performans sayesinde Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan yeşil beyazlıların Monaco’da forma giyen Keita Balde transfer etmek üzere olduğu iddia edildi. Bu ses getirecek transferin detaylarını öğrenmek isteyen spor severler arama motorlarına yöneldi. Peki Monaco’lu Keita Balde Konyaspor’a gelecek mi? Konyaspor’un yeni transferi Keita Balde mi olacak? 

Monaco’lu Keita Balde Konyaspor’a gelecek mi?

Sporun Dibi’nin haberine göre Konyaspor daha önce Lazio, Inter, Monaco gibi dev takımların formasını terleten 27 yaşındaki hücum oyuncusu Keita Balde Diao’yu kadrosuna katmak üzere. Daha Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da gündemine gelen Senegalli oyuncunun transferi konusunda kulübü Monaco ile son detayların konuşulduğu ifade edildi. 

Keita Balde Konyaspor

Geçen  sezonu İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari’de geçiren 27 yaşındaki futbolcu, takımıyla çıktığı 26 maçta 3 gol atarken 1 de asist yaptı. Barcelona altyapısında yetişen isimlerden birisi olan Keita Balde Diao, Lazio kulübünün dikkatini çekmiş ve başkent ekibine transfer olmuştu. 

Keita Balde özellikle 2016-2017 sezonunda Lazio ile gösterdiği 16 gol 4 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş fakat sonrasında beklenen başarıyı gösterememişti. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal