Mesut Özil Fenerbahçe’den ayrıldı mı? Fenerbahçe Mesut Özil ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe yıldız futbolcuyla yaşanan ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe’ye gelişiyle birlikte tüm dünyada büyük ses getiren ve taraftarları bir hayli heyecanlandıran Mesut Özil ile yollar ayrıldı. Sarı lacivertliler ayrılığı resmen açıkladı.

13.07.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-16:42)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de yaşanan sıcak gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’in sarı lacivertlilere attığı imza büyük ses getirmişken, ayrılığı da maliyeti nedeniyle bir hayli konuşulacak gibi gözüküyor.

Fenerbahçe döneminde beklentilerin bir hayli altında kalan ve geçtiğimiz aylarda kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, kulüp tarihine büyük bir hayal kırıklığı olarak geçti.

Mesut Özil kadro dışı bırakılmıştı

Kadro dışı bırakılmasının ardından Mesut Özil ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında gerçekleştirilen görüşmelerde sözleşme feshi konusunda anlaşmazlıklar yaşanıyordu.

İstekleri gündeme bomba gibi düşmüştü

Mesut Özil’in sözleşmesinin kalan dönemindeki ücreti ve kulübe kazandırmış olduğu imaj haklarını talep ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.


Sözleşme feshi için anlaşıldı

Fenerbahçe uzun bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Mesut Özil ile sözleşme feshi konusunda karşılıklı olarak anlaşma sağlamayı başardı.

Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi!

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesi üzerinden Mesut Özil’in sözleşmesinin feshedilmesi ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

‘ Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi.

Başakşehir'e imza atması bekleniyor

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesheden Mesut Özil’in kısa bir süre içerisinde Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Mesut Özil'in Fenerbahçe kariyeri

33 yaşındaki Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 36 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken bu maçlarda 8 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı. Mesut Özil, Fenerbahçe ile kupa kazanma sevinci yaşayamadı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal