Fenerbahçe Joao Pedro ile anlaştı mı? Joao Pedro Galatasaray’a mı Fenerbahçe’ye mi gidecek? Fenerbahçe Galatasaray’dan transfer intikamını Joao Pedro ile aldı

Transferlerine son olarak Joshua King’i ekleyen Fenerbahçe Galatasaray’dan transfer intikamını Joao Pedro ile aldı. Peki Fenerbahçe Joao Pedro ile anlaştı mı? Joao Pedro Galatasaray’a mı Fenerbahçe’ye mi gidecek? İşte merak edilen soruların yanıtı...

13.07.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-17:18)

Yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Fenerbahçe’de yönetim transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı lacivertliler son olarak Danimarkalı forvet Joshua King ile anlaşma sağlamıştı. Ayrıca Flamengo forması giyen Willian Arao ile de prensipte anlaşıldı. Her iki futbolcu da İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe’nin son transferi ise ezeli rakibi Galatasaray’dan transfer intikamını almasını sağladı. Fenerbahçe Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Joao Pedro ile anlaşma sağladı. Peki Fenerbahçe Joao Pedro ile anlaştı mı? Joao Pedro Galatasaray’a mı Fenerbahçe’ye mi gidecek?

Fenerbahçe Joao Pedro ile anlaştı mı?

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun iddiasına göre Fenerbahçe Galatasaray’ın haftalardır transfer görüşmesi yaptığı Joao Pedro ile anlaşma sağladı. İddiaya göre sarı lacivertliler Pedro için Cagliari’ye 26.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 

Joao Pedro Fenerbahçe

Joao Pedro’nun menajeri Cuma gününe dek İstanbul’a gelecek ve Ali Koç ile transferin son pürüzlerini görüşecek. Görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanması halinde 30 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için sağlık kontrollerinden geçecek ve kendisini sarı lacivertli formaya 3 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza atacak. 

Söz konusu iddia hakkında henüz resmi bir gelişme yaşanmadı. Fakat Fabrizio Romano’nun son yıllardaki haberlerin neredeyse hepsinin doğru çıkması sebebiyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. 

Galatasaray Joao Pedro ile bir süredir görüşme halindeydi. Hatta sarı kırmızılılar oyuncu ve kulüple anlaşma sağlamış fakat Pedro’nun menajerinin istediği ücret transferin çıkmaza girmesine sebep olmuştu. Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, oyuncunun menajerinin 700 bin euro komisyon yerine 2.6 milyon euro istemesi sebebiyle masada kalktığı iddia edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal