Willian Arao Fenerbahçe’de mi? Willian Arao transferini Fenerbahçe bitirdi mi? Jorge Jesus’un eski öğrencisiyle Fenerbahçe anlaşma sağladı

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazanırken, son olarak gerçekleşen Joshua King transferinin ardından bir bomba daha geldi. Jorge Jesus’un Flamengo’da forma giyen eski öğrencisi Willian Arao ile anlaşma sağlandı.

13.07.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-09:55)

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son vermek için iddialı bir kadro kurma uğraşında olan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç transferde sazı eline almış durumda.

Transferde mutlu sona ulaşıldı

Kesenin ağzını açan Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jorge Jesus’un isteği üzerine Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo’da forma giyen eski öğrencisi Willian Arao ile bir süredir gerçekleştirdiği görüşmelerde mutlu sona ulaştı.


Fenerbahçe’de yol ayrımları bekleniyor

29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’nin mevcut kadrosundaki bazı isimler ile bu yaşanan gelişmenin ardından yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kanarya Brezilyalı yıldızı resmen açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Brezilyalı yıldız Willian Arao’nun transferine ilişkin olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ‘ ifadelerine yer verildi.


Willian Arao’nun kariyeri

Geçtiğimiz sezon Flamengo formasıyla toplamda 33 karşılaşmaya çıkan Willian Arao bu maçlarda 5 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı. 2015-2016 sezonunda Flamengo’ya Botafogo’dan bedelsiz olarak transfer edilmişti. Willian Arao’nun kariyerinde Corinthians ve Flamengo formalarıyla 2 Libertadores kupası bulunuyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal