Beşiktaş’ta hangi futbolcu kadro dışı bırakıldı? Serdar Saatçi Beşiktaş’ta kadro dışı mı bırakıldı? Beşiktaş Serdar Saatçi’nin kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Serdar Saatçi Beşiktaş’tan ayrılacak mı?

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen hazırlık maçında sergilediği disiplinsiz hareketlerle büyük tepki toplayan Serdar Saatçi kadro dışı bırakıldı. Kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi’nin Beşiktaş’tan ayrılması bekleniyor.

13.07.2022-09:19 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-09:34)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Avusturya’da gerçekleştirdiği kampta devam ettiren Beşiktaş’ta son olarak Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçı olay oldu.

Valerien Ismael Serdar'ı oyundan almıştı!

Viktoria Plzen ile Beşiktaş arasında oynanan hazırlık maçına karşılaşmanın 74. dakikasında giren Serdar Saatçi, saha içerisindeki disiplinsiz tavırları nedeniyle Valerien Ismael’in kararıyla 83. dakikada oyundan alınmıştı.

Serdar Saatçi'nin tavırları herkesi şaşırttı

Oyundan alınmış olmasına çok sinirlenen genç futbolcu bir hayli tepki gösterirken yedek kulübesine gelmek yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tutmuştu.


Serdar'ın hareketlerine taraftarlar çok sinirlendi

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen genç futbolcu Serdar Saatçi’nin yapmış olduğu hareketler sosyal medyada siyah beyazlı taraftarlardan büyük bir tepki toplamıştı.

Yönetim ve teknik ekip kadro dışı kararı verdi

Serdar Saatçi için Viktoria Plzen maçının ardından teknik ekip ve yönetim arasında gerçekleştirilen toplantının ardından karar verildi. Genç futbolcunun kadro dışı bırakılması yönünde karar çıkarken, Avusturya kampından ayrılarak bireysel olarak hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde devam etmesine karar verildi.

Kulüpten resmi açıklama yapıldı

Beşiktaş’ın resmi internet sitesi üzerinden Serdar Saatçi’nin kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar Saatçı yarından (13 Temmuz) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. ‘ ifadelerine yer verildi.


Yeni adresinin İtalya olması bekleniyor

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezon öncesi transferde ismi Avrupa kulüpleri ile anılan Serdar Saatçi’nin yaşanan bu kadro dışı gelişmesinin ardından Beşiktaş’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Serdar Saatçi’nin yeni adresinin İtalya olması bekleniyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal