Morutan ve Cicaldau takımdan ayrılacak mı? Galatasaraylı Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau’nun menajeri Giovanni Becali Okan Buruk ile görüştüğünü açıkladı. Oyuncuları hakkında henüz bir karar verilmediğini söyledi

Galatasaray’ın Rumen futbolcuları Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau’nun menajeri Giovanni Becali’den flaş açıklama! Okan Buruk ile iki oyuncusu hakkında görüştüğünü açıkladı. Oyuncuları için henüz bir karar verilmediğini söyledi.

13.07.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-16:31)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin bir hayli altında kalan Rumen oyuncular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Hayal kırıklığı yaratmışlardı!

Takımdaki gelecekleri büyük bir merak konusu haline gelen Cicaldau ve Morutan ile ilgili olarak son olarak menajerleri Giovanni Becali’nin yapmış olduğu açıklamalar büyük ses getirdi. Becali, oyuncularının durumu ile ilgili olarak takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk ile görüştüğünü söyledi.

Becali Rumen basınına konuştu

Menajer Giovanni Becali, Olimpu Morutan ve Alexandru Cicaldau’nun takımdaki geleceğiyle ilgili olarak Rumen basınına yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;


'Okan Buruk ve Dursun Özbek ile görüştüm'

Bir günlüğüne İstanbul'a gittim. Rumen oyuncularımız Cicaldau ve Morutan son durumunu öğrenmek için Galatasaray'ın yeni başkanı ve yeni teknik direktörüyle görüştüm.

'Morutan hakkında olumlu konuştular'

Oyuncularım ile ilgili henüz karar verilmedi. Ayrıca Morutan ile ilgili olumlu konuştular. Tüm oyuncular gibi onlar da Avusturya kampında denenecek.

'Takımdaki gelecekleri kampın ardından belli olacak'

Kampın sonuna kadar herhangi bir karar verilmeyecek. Okan Buruk bütün oyuncuları görmek istiyor. İlerleyen günlerde Cicaldau ve Morutan için net bir karar verilir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal