Mesut Özil Başakşehir ile anlaştı mı? Başakşehir Mesut Özil’i mi transfer edecek? Başakşehir’den dikkat çekici Mesut Özil paylaşımı

Başakşehir’den Fenerbahçe yollarını ayıran Mesut Özil hakkında dikkat çekici bir paylaşım geldi. Başakşehir’in paylaşımı Başakşehirli taraftarları heyecanlandırdı. Peki Mesut Özil Başakşehir ile anlaştı mı? Başakşehir Mesut Özil’i mi transfer edecek? İşte son gelişmeler...

13.07.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-17:03)

Dün resmen Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alman yıldız Mesut Özil’in yeni takımının kim olacağı sorusu spor dünyasında tartışılmaya devam ediyor. Pek çok ülkenin basını Mesut Özil hakkında çeşitli iddialar ortaya atarken Süper Lig ekiplerinden Başakşehir heyecan yaratacak bir Mesut Özil paylaşımı yaptı. Kulübün yaptığı bu paylaşım Mesut Özil’in Başakşehir’e transfer olacağı şeklinde yorumlandı.  Peki Mesut Özil Başakşehir ile anlaştı mı? Başakşehir Mesut Özil’i mi transfer edecek?

Başakşehir Mesut Özil’i mi transfer edecek?

Başakşehir’in resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bir gönderi spor dünyasında geniş yankı uyandırdı. Kulüp hesabı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın yıllar evvel Alman gazetesi Bild’e verdiği röportajda yer alan ‘’...birgün yollarımız Başakşehir'de kesişecek." sözlerini paylaştı.

Mesut Özil Başakşehir

Söz konusu röportajda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ şu sözlere yer vermişti:

"Umarım Mesut’la yollarımız bir gün Başakşehir’de kesişir. Eğer bizde oynamak isterse onu transfer etmek için her şeyi yaparız."

Mesut Özil Başakşehir ile anlaştı mı?

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formasını giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 33 yaşındaki yıldız futbolcu Fenerbahçe dün yollarını resmen ayırdı ve kulüpsüz kaldı. 

Mesut Özil’in kariyerine Başakşehir’de mi yoksa Avrupa’dan farklı bir kulüpte mi devam edeceği sorusu ilerleyen günlerde belli olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal