Ryan Kent Galatasaray’a mı geliyor? Galatasaray Rangers’tan hangi oyuncuyu alacak? Galatasaray Ryan Kent için harekete geçti

Hücum hattını kaliteli ve etkili isimlerden oluşturmak isteyen Galatasaray Glasgow Rangers’ın kanat oyuncusu Ryan Kent için harekete geçti. Peki Ryan Kent Galatasaray’a mı geliyor? Galatasaray Rangers’tan hangi oyuncuyu alacak? İşte transfer haberinin detayları...

13.07.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-15:18)

Geçen sezon hücum hattının verimsizliğinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray gelecek sezon da bu sorunu yaşamamak adına hücum hattını kaliteli ve etkili isimlerden oluşturmak istiyor. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ile beraber en az bir kanat transferi daha yapması beklenen sarı kırmızılıların transfer listesinin ilk sıralarında yer alan isimlerden birisinin İskoçya’nın Glasgow Rangers takımında forma giyen 25 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent olduğu öğrenildi. Galatasaray oyuncu ve kulübüyle transfer görüşmelerine başladı. Peki Ryan Kent Galatasaray’a mı geliyor? Galatasaray Rangers’tan hangi oyuncuyu alacak? 

Ryan Kent Galatasaray’a mı geliyor? 

Kerem Aktürkoğlu’na Avrupa’dan ciddi talipler olması sebebiyle Galatasaray’da sol kanat bölgesine bir transfer daha yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Okan Buruk’un yönetime sunduğu transfer raporunda yer alan isimlerden birisinin de skoçya’nın Glasgow Rangers takımında forma giyen 25 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent olduğu öğrenildi. Geçen sezon özellikle UEFA Avrupa Ligi’ndeki performansıyla büyük dikkat çeken 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile ilk temaslar olumlu geçerken, Rangers’ın da oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı gerekçesiyle makul bir bonservis bedeli karşılığında oyuncunun transferine izin verebilir. 

Galatasaray Ryan Kent

Galatasaray’da yönetim bu transferi bitirmek adına Rangers yöneticileriyle yoğun bir görüşme trafiği içerisinde. İngiliz oyuncunun da transfere sıcak baktığı ifade ediliyor. 

Geçen sezon Rangers ile tüm kulvarlarda 46 maça çıkan İngiliz sağ kanat Ryan Kent, bu maçlarda 3 gol atarken tam 14 asist yaptı. Kent, Rangers’ın UEFA Avrupa Ligi finaline çıkmasında kilit rol üstlenen oyunculardan birisiydi. 25 yaşındaki futbolcu daha önce Freiburg, Bristol, Barnsley, Coventry gibi takımlarda da forma giymişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal