Serdar Saatçi neden kadro dışı bırakıldı? Serdar Saatçi Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan oğlu Serdar Saatçi hakkında konuştu!

Beşiktaş’ta kriz devam ediyor. Yeni sezon öncesinde flaş bir şekilde kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi’nin babası Sedat Saatçi, oğlu hakkında çıkan haberleri yalanladı. Algı yaratılmaya çalıştığını söyledi.

13.07.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-15:12)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıkları kapsamında Avusturya’da çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçının ardından genç futbolcu Serdar Saatçi kadro dışı bırakılmıştı.

Çıkan haber çok konuşulmuştu

Serdar Saatçi’nin kadro dışı kalmasının ardından bazı açıklamalarda bulunduğu iddia edilmişti. Serdar’ın kadro dışı kararının açıklanmasının ardından yapmış olduğu açıklamada ;

‘ Maçta 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret. ‘ ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.


Serdar Saatçi'nin babasından flaş açıklama!

Sedat Saatçi, Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan oğlu Serdar Saatçi ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine yapmış olduğu açıklamada ;

‘ Oğlumun ağzından duyulmuş gibi yazılan hiçbir haber doğru değildir. Kulübümüze ya da hocamıza asla hasta olduğumuz ile ilgili yada 'Camı kırdım' gibi söylemler kullanılmamıştır. Camiamızı bu şekilde yaftalayanların algı yaratma çabalarını anlamış değiliz." ifadelerini kullandı. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal