Cumhurbaşkanı Erdoğan Canice Katledilen Başak Cengiz'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan canice katledilen Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşanırken Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.

16.11.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-15:08)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'da ikamet eden acılı ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Emine Erdoğan'ın da bulunduğu ziyarette duygu dolu anlar meydana geldi. Başak'ın fotoğraf albümüne bakan Erdoğan çifti anne ve babayla ayrı ayrı konuşarak acısını paylaştı. Emine Erdoğan'ın Başak Cengiz'in fotoğraflarına baktığı anlarda gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Öncekigünlerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan ile İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesini ziyaret etmişti.


GEÇTİĞİMİZ GÜN TELEFONLA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Bununla beraber geçtiğimiz gün Erdoğan ile Başak Cengiz’in ailesi telefonla görüştürülmüştü. Başkan Erdoğan, telefonla görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e taziye dileğinde bulunarak ‘Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah’ ifadelerini kullanmıştı. Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah' ifadelerini kullanmıştı.


TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞAN BAŞAK CENGİZ’İN ALBÜMÜNE BAKILDI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulunurken özel anlar yaşandı. Erdoğan, Başak Cengiz'in annesi Beyhan ile babası Avni Cengiz'e başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Başak Cengiz'in fotoğraf albümünü inceledi.


ZİYARET SIRASINDA EMİNE ERDOĞAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın aileyle konuştuğu ve Başak'ın fotoğraflarına baktığı esnada gözyaşlarına engel olamadığı dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal