Clubhouse’a Davetiyesiz Giriş Mümkün mü?

Bu yılın en çok konuşulan uygulamalarından biri Clubhouse. Bu canlı sohbet uygulaması ilk çıktığı andan itibaren hızla yayıldı ve kullanıcıları tarafından hala popüler durumda bulunuyor.

15.02.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-15:49) Clubhouse’a Davetiyesiz Giriş Mümkün mü?

2021 yılının başında Türkiye’de gündeme gelen Clubhouse diğer sosyal ağ uygulamalarından çok farklı özelliklere sahip. Clubhouse popüler olduğundan beri en çok merak edilen ve kullanılan uygulamalardan biri haline geldi. Uygulama hakkında en merak edilen konu ise uygulamaya nasıl giriş yapılacağı.

CLUBHOUSE’A DAVETİYESİZ GİRİŞ MÜMKÜN MÜ?

Uygulamaya davetiyesiz giriş yapılmıyor. Bir davet kodu şeklinde size ulaşan bu giriş bileti size Clubhouse kapılarını açıyor. Davetiyenizle uygulamaya üye olduğunuzda profilinize iki adet davet kodu tanımlanıyor. Böylece siz de çevrenizdekileri uygulamaya davet edebiliyorsunuz. Bu yöntemle kişisel sosyal ağınızın ve uygulama bilinirliğinin artırılması hedefleniyor. Davetiye sistemi uygulamaya olan ilgiyi artırıyor ve daha hızlı yayılmasını sağlıyor.

SESLİ SOHBET UYGULAMASI OLAN CLUBHOUSE NASIL KULLANILIR?

Clubhouse diğer sosyal ağlardan farklı olarak ara yüzünde sadece canlı sohbet odaları bulunduran ve insanlarla sesli iletişim kurmanızı sağlayan bir uygulama. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra size açık olan istediğiniz bir odada sohbete başlayabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdekileri de uygulamaya davet ederek ağınızı genişletebilirsiniz.

clubhouse nedir

CLUBHOUSE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Clubhouse özelliklerini sizler için derledik.

- Clubhouse üzerinde sesli sohbet odalarına katılmanın dışında Twitter veya Instagram hesabınızı profilinize bağlayabilirsiniz. Böylece diğer sosyal medya hesaplarınızda da ağınızı genişletebiliyorsunuz.

- Clubhouse sohbet odaları da farklı özellikler taşıyor. Open, Closed, Social olmak üzere farklı isimlere ve özelliklere sahip olan odalar özelliklerine göre değerlendiriliyor. Herkese açık, sadece kişilerinize ait ya da iki kişilik özel sohbet odalarını kullanabilirsiniz.

- Kalabalık sohbet gruplarına katılabileceğiniz gibi kişilerinizle özel sohbet odaları açarak da iletişim kurabilirsiniz. Uygulama bu özelliğiyle yeni insanlarla tanışmanızın yanında diğer sohbet uygulamalarında olan özel mesaj imkanını da size vermiş oluyor.

- Clubhouse uygulamasının bir diğer özelliği de ilgi alanlarınıza göre hareket edebiliyor olmanız. İlgi alanınızı arama çubuğuna yazdığınızda aynı ilgi alanındaki kişileri bulabilir ya da o alanla ilgili sohbet odalarına dahil olabilirsiniz.

CLUBHOUSE DAVETİYESİ NASIL ALINIR?

Uygulamanın farklı giriş ve sohbet sistemi onun diğer sosyal ağlarda da konuşulmasını sağladı. Clubhouse’a üye olmak isteyenlerin sayısı artarken davetiyenin nasıl bulunabileceği de merak konusu oldu. Bu konuda twitter veya instagram üzerinden arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bu sosyal ağlarda Clubhouse için açılan başlıklar üzerinden de davetiyeye ulaşabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal