Sigaraya bir zam daha: En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları netleşti (4 Mayıs 2024)

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yeniden zam geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Tütün tüketicileri ise 4 Mayıs 2024 güncel sigara fiyatları araştırma konusu oldu. Ayrıntılar haberimizde…

04.05.2024-10:42 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:20) Sigaraya bir zam daha: En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları netleşti (4 Mayıs 2024)

Mayıs ayı sigara zammı ile başladı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. Dündar’ın paylaşımına göre 3 TL’lik bir sigara zammı uygulandığı bildirildi.

Sigaraya bir zam daha

Mynet’te yer alan habere göre; Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, PM sigara grubunda zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Dündar, paylaşımında, "Sigaraya bir zam daha... Sigaraya zam yağmuru devam ediyor. PM grubuna zam geldi" ifadelerine yer verdi. Yapılan zamla birlikte Philip Morris (PM) grubuna ait sigaraların fiyatları bugünden itibaren yükseldi. En pahalı sigaranın fiyatı 70 TL'ye çıkarken, en ucuz sigara ise 63 liraya yükseldi.

Sigaraya bir zam daha: En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları netleşti (4 Mayıs 2024)

En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları netleşti

Geçtiğimiz ay yapılan zamda da birçok sigara grubuna artış yapılmıştı. Nisan ayındaki zamla birlikte Philip Morris grubunun en yüksek fiyatlı sigarası 67 TL'ye, en düşük fiyatlı sigarası ise 60 TL'ye yükselmişti. Benzer şekilde, BAT sigara grubunda en pahalı sigaranın fiyatı 72 TL'ye, en ucuz sigaranın fiyatı ise 56 TL'ye çıkmıştı. TT sigara grubunda ise en yüksek fiyatlı sigara 62 TL'ye, en düşük fiyatlı sigara ise 50 TL'ye ulaşmıştı.

Öte yandan, JTİ sigara grubu yapılan zamdan sonra 1 TL'lik bir indirime gitmişti. Bu indirimle birlikte en pahalı sigaranın fiyatı 67 TL'ye, en ucuz sigaranın fiyatı ise 56 TL'ye düşmüştü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal