Clubhouse Android Platformuna Geldi!

Çıktığı ilk günden itibaren popüler sosyal medya uygulamaları arasında yerini alan Clubhouse'ın Android sürümü yayınlandı.

10.05.2021-11:14 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-13:06) Clubhouse Android Platformuna Geldi!

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, Android için yayınlanmadan önce sadece IOS işletim sistemine sahip telefonlarda çalışıyordu. İlk çıktığı günden itibaren pandeminin de etkisiyle yıldızı parlayan uygulamanın hali hazırda aylık 8 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor.

Davetiye sistemiyle üyelik alan sosyal medya uygulamasının kullanıcı sayısında son zamanlarda ciddi düşüş yaşanıyor. Bu nedenle şirket yetkilileri uygulamanın Android sürümünü erken yayınlamayı ve bu şekilde popülerliğini tekrar yükseltmeyi hesap ediyor.

ÖN KAYIT ALMAYA BAŞLADI

Clubhouse, 10 Mayıs'tan itibaren resmi Android uygulamasını Google Play Store üzerinden yayınladı ve Android kullanıcılarına "merhaba" mesajı yayınladı. Hali hazırda test süreci devam eden Android uygulaması şimdilik sadece ABD'de aktif olarak kullanılıyor. Türkiye ve diğer ülkelerde ise ön kayıt süreci devam ediyor. Google Play Store üzerinden kayıt yapan kullanıcılar, uygulamanın bütün ülkeler için aktif hale getirilmesiyle birlikte Clubhouse'ı kullanabilecek.

clubhouse ön kayıt

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal