Clubhouse Para Kazanma Yöntemi

"Clubhouse para kazanma yöntemi" şirketin para kazanma özelliğinin müjdesini vermesinin ardından merak edilen soruların başında gelmeye başladı. Peki, Clubhouse'dan nasıl para kazanılır?

16.03.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-17:50) Clubhouse Para Kazanma Yöntemi

Clubhouse, yeni para kazanma özelliğini tanıttı ve bu sayede uygulama kullanıcılarının merak duygularını arttırdı. Clubhouse'dan nasıl para kazanmak mümkün mü? Clubhouse'dan nasıl para kazanılır? 

CLUBHOUSE'DAN PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

"Clubhouse'dan nasıl para kazanılır?" sorusu son dönemin en popüler uygulaması Clubhouse hakkında merak edilen soruların başında geliyor. Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, AppStore'da listelendiği günden itibaren milyonlarca kullanıcıya ulaştı. 

Clubhouse'ın başarısını gören diğer sosyal medya uygulamaları da Clubhouse'ın özelliklerini birer birer kopyalamaya başladı.Twitter ve Instagram başta olmak üzere diğer sosyal medya platformları Clubhouse'un sesli sohbet özelliğini uygulamalara eklemeye karar verdi. Peki son zamanların en dikkat çeken uygulamalarından biri olan Clubhouse'dan nasıl para kazanılır? İşte Clubhouse para kazanma yöntemi.

Büyük kullanıcı kitlesine ulaşan Cluphouse, platform üzerinden kullanıcılarına para kazandırmanın yöntemlerini arıyor. Hatta bu kapsamda, hali hazırda birkaç özellik test ediliyor. 

CLUBHOUSE'DAN NASIL PARA KAZANILIR? CLUBHOUSE PARA KAZANMA YÖNTEMİ

Sesli sohbet özelliğine sahip olan ve hali hazırda sadece iPhone kullanıcılarının kullanabildiği Clubhouse, sosyal medyada yaptığı bir duyuru ile kullanıcılara para kazanma şansı sunacağını açıkladı. Twitter, Instagram ve YoutuTube gibi mecralarda sosyal medya üzerinden pek çok paralar kazanan insanların olduğu düşünüldüğünde, Clubhouse gibi çok bilinen ve sevilen bir uygulamanın da ciddi bir para kazanma potansiyeli sunduğunu düşünmek içten bile değil. Fakat test edilen özelliklerde ilk etapta sadece sınırlı sayıda kullanıcı para kazanma şansına sahip olacak.

CLUBHOUSE PARA KAZANMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Clubhouse'ın yaptığı açıklamada Clubhouse Creator First isimli bir program başlattığını söylendi ve program kapsamında şimdilik yalnızca 20 Clubhouse kullanıcısına para kazanma özelliği açılacağı bildirildi. Bir form vasıtasıyla insanlara para kazanma fırsatının verileceği Clubhouse’da, para kazanma programına katılmak için gerekli başvuru formunu doldurmanız yeterli olacak. Clubhouse’da ne kadar para kazanılır veya şu kadar miktar dinlenme için ne kadar gelir elde edilir sorularının cevapları ise henüz bilinmiyor. Android telefon kullanıcıları için de Clubhouse uygulaması indirme henüz açılmış değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal