Beni Unutma film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar son günlerde internet üzerinden Beni Unutma filminin oyuncularını, konusunu araştırıyor. Merak edip araştıran tüm insanlar için Beni Unutma filmiyle ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

28.03.2022-19:47 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-19:47) Beni Unutma film konusu ve oyuncuları

Dünyaca ünlü oyuncu Robert Pattinson'un başrolünü üstlendiği Beni Unutma filminin konusu ve diğer oyuncuları insanlar tarafından araştırılıyor. Peki dizide yer alan diğer isimler kimler? Beni Unutma filminin konusu nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.


Beni Unutma film konusu

Tyler Hawkins karakteri filmde NYU öğrencisidir ve ergenliğini çabuk atlatmış, sokaklarda yaşam mücadelesi veren bir delikanlıdır. Ailesi epey zengin ve anne-kardeş sevgisini tanımaktadır. Fakat babasının zorba bir karakter olması gençliğinde zorluklar yaşamasına sebep olur. Aile içinde seneler önce yaşanan kötü bir ölümden sonra her gün babasının sinir seviyesini yükseltmiş ve çevresindekileri de oldukça etkilemiştir. Diğer bir karakter Ally Craig ise NYU öğrencisi ve Tyler'e göre daha sakin bir hayat yaşamaktadır. İki zıt karakterin ise ortak yönleri seyirciye yansıtılmaya çalışılıyor. İki karakterin de babasının zorba, kaybettiği akrabaları olduğu biliniyor. Ally'nin annesi metro durağında gözünün önünde öldürülmüş, Tyler'in ise kardeşi intihar etmiştir. Konusu bu şekilde olan filmde kısacası iki farklı karakterin hayatta yaşadıkları ortak tecrübeler bazen romantik bazen dramatik şekilde sahnelenmiştir.

Beni Unutma dizisi oyuncuları

-Robert Pattinson- Tyler Hawking

-Emilie de Ravin- Ally Craig

-Chris Cooper- Sgt. Neil Craig

-Pierce Brosnan- Charles Hawking

-Tate Ellington- Aidan

-Ruby Jerins- Caroline

-Moisês Acevedo

-Kevin P. McCarthy

-Athene Currey

-Lena Olin

-Noel Rodriguez

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal