Yakamoz S- 245 dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Yakamoz S- 245 dizisi çekim yeri

Netflix üzerinden seyirciyle buluşacak olan ve ilk fragmanı yayınlanan Yakamoz S-245 dizisi ile ilgili insanlar bazı konuları internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki Yakamoz S-245 dizisi uyarlama mı? Hangi diziden uyarlama? Dizinin oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

28.03.2022-19:32 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:46)

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşacağı Yakamoz S-245 dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İnsanlar dizinin uyarlama olup olmadığını araştırıyor. Konuyla ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yakamoz S-245 Dizisi Uyarlama Mı

Yakamoz S-245 uyarlama bir dizi mi

Netflix'in yeni yapımı olan Yakamoz S-245 dizisinin Belçika dizisi olan Into the Night'ın bir uzantısı olarak yayınlanacağı biliniyor. 

Dizi ne zaman yayınlanacak

İlk fragmanı yayınlanan dizinin 20 Nisan'da Netflix'te başlayacağı biliniyor. 

Oyuncular kimler

Dizinin başrollerinde Özge Özpirinççi ve Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor. Diğer oyuncular ise; Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ersin Arıcı ve Güven Metin Akpınar. Dizinin her bölümünün 30-45-50 dakika olarak yayınlanacağı biliniyor. Yapımcılığını OGM Pictures, yönetmenliğini ise Tolga Karaçelik üstleniyor.

Dizinin konusu nedir

Gizemli bir olay dünya gündemine oturmuşken bir grup insan denizaltına sığınarak hayatta kalmaya çalışıyor ve bu mücadeleleri konu ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Arman isimli karaktere hayat verecek ve bir bilim ekibinin denizaltısına binmesi gerekecek. Arman ve ekibi dünyada neler olduğunu anlamaya çalışıp hayatta kalma mücadelesi verecekler ve denizaltında bulunan insanlar ve dışarıda bulunan insanlar karşı karşıya gelecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal