Baba dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Baba sezon finali mi yapacak?

Show TV’nin yeni dizisi Baba’nın yeni sezonda da ekranlarda olup olmayacağı konusunda izleyenler arasındaki tartışmalar devam ediyor. Peki Baba dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Baba sezon finali mi yapacak? Soruların yanıtları haberimizde...

28.03.2022-18:48 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-18:48) Baba dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Baba sezon finali mi yapacak?

Show TV’nin çiçeği bununda dizisi Baba, yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Oldukça iddialı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna ve dikkat çekici senaryosuna rağmen reyting anlamında henüz istenilen seviyeye gelemeyen diziden beklentiler halen yüksek gibi görünüyor. Çünkü Ay Yapım imzalı dizinin daha ilk sezonu sona ermeden ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda tartışmalar alevlendi. Baba dizisinin yeni sezonda da ekranlarda olup olmayacağını öğrenmek isteyen dizi severler ‘’Baba dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Baba sezon finali mi yapacak?’’ sorularının yanıtlanmasını bekliyor.

Baba dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Show TV Baba dizisi

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar’ın yer aldığı Baba dizisinin 2. sezon için onayının alındığı öğrenildi. Dizinin senaryosunu yazan Gökhan Horzum ile bir görüşme gerçekleştiren Ay Yapım ekibinin Baba dizisinin yeni sezon çalışmalarına daha ilk sezon sona ermeden başladığı ifade ediliyor.

Baba sezon finali mi yapacak?

Show TV’nin iddialı dizisi Baba’nın ilk sezonunun 24 Mayıs 2022 tarihinde sezon finali yapacağı iddia edildi. Reytinglerde kendisiyle aynı gün yayınlanan Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş ile ATV dizisi Destan’ı geçmekte zorlanan Baba dizisinin yeni sezonda da büyük ihtimalle ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal