Survivor birleşme partisi konserlerinde kimler sahne alacak?

Survivor All Star 2022 yarışmasının merakla beklenen bölümlerinden birisi olan Survivor birleşme partisinin konserlerinde sahne alacak isimler belli oldu. Peki Survivor birleşme partisi konserlerinde kimler sahne alacak? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

28.03.2022-18:36 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-18:36) Survivor birleşme partisi konserlerinde kimler sahne alacak?

TV8’de yayın hayatına devam eden sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022’de en çok beklenen etkinliklerden birisi olan birleşme partisi hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Programın hem yapımcısı hem de sunucusu olan Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 birleşme partisi hakkında bazı detayları programın son bölümünde yayınlanan ada konseyinde paylaştı. Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre birleşme partisinde yer alacak ünlü isimler belli oldu. İnsanlar bu isimleri öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı.

Survivor birleşme partisi konserlerinde kimler sahne alacak?

Survivor birleşme partisi

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star 2022’de ünlüler ile gönüllüler takımları arasındaki mücadele birleşme partisinde devam edecek. Partide bireysel olarak şampiyonluk mücadelesi verecek olan yarışmacılarla birlikte ünlü şarkıcı Edis, hem yarışmacıları hem de ekranları başındaki milyonları müzik ziyafetine boğacak.

Survivor All Star 2022’nin yeni bölümü 28 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal