Erkan Kaledibi kimdir, neden öldü? Kırgın Çicekler ve Diriliş Ertuğrul dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu!

Kırgın Çiçekler ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin oyuncusu Erkan Kaledibi Adapazarı’ndaki evinde ölü bulundu. Erkan Kaledibi kimdir, neden öldü? Yanıtı haberimizde...

28.03.2022-18:10 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-11:09) Erkan Kaledibi kimdir, neden öldü? Kırgın Çicekler ve Diriliş Ertuğrul dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu!

Kırgın Çiçekler ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Kaledibi, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan evinde ölü olarak bulundu. 32 yaşındaki oyuncunun ölümü dizi dünyasını yasa boğdu. Erkan Kaledibi’nin hayatı, kariyeri ve ölüm nedeni hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen insanlar ise arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.

Erkan Kaledibi neden öldü?

Erkan Kaledibi’nin babası, oğlunun Adapazarı Maltepe Mahallesi’nde bulunan evine gelerek evin içerisine girdi. Oğlunu yerde hareketsiz olarak göre Erkan Kaledibi’nin babası hemen ambulansa ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, Erkan Kaledibi’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kaledibi’nin evindeki ocağının uzun süre açık kalmasından dolayı hayatını kaybettiği ifade edildi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri ise Erkan Kaledibi’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Erkan Kaledibi kimdir

Erkan Kaledibi kimdir?

Erkan Kaledibi 1990 yılında dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera Önü Oyunculuk ve Tiyatro eğitimleri alan oyuncu Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Kırgın Çiçekler, Vatanım Sensin gibi önemli yapımlarda yer aldı. Erkan Kaledibi’nin oyunculuk kariyeri boyunca yer aldığı diziler ise şunlardır:

4N1K: Yeni Başlangıçlar - Kaan 2019

Yasak Elma 45. Bölüm 2019

Diriliş: Ertuğrul 2019

Dip 3.Bölüm 2018

Mehmetçik Kut'ül Amare-Muhafiz 2018

Fazilet Hanım ve Kızları 2017

Aşık Oldum (2017)

Kalp Atışı 2017

Meryem 2017

Vatanım Sensin 1. Bölüm 2016

Kırgın Çiçekler 2015

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal