Chris Rock kimdir? Will Smith Chris Rock'a neden tokat attı?

Dünyanın konuştuğu Oscar ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok, Will Smith ve sunucu Chris Rock arasında yaşanan olay damga vurdu. Will Smith’in sunucu Chris Rock'a attığı tokat gündeme bomba gibi düşerken, binlerce kişi Will Smith Chris Rock'a neden tokat attı? Chris Rock kimdir? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

28.03.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:08) Chris Rock kimdir? Will Smith Chris Rock'a neden tokat attı?

Dünyanın takip ettiği Oscar Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen 94'ncü Oscar Ödül Töreni ile sahiplerinin buldu. Törende ödüllerin kazananlarından çok Will Smith ile Chris Rock arasında yaşanan olay damga vurdu. Törene gölge düşüren olay, ödüllerden daha çok konuşuldu.

94. Oscar Ödül Töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü King Richard filmiyle Will Smith kazanırken, Smith, aldığı ödülden çok yaptığı hareketle adından söz ettirdi. Skandal olayda, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almaya hak kazanan Will Smith, sahneye çıkarak sunucu Chris Rock’a tokat attı. Olay sonrası Wll Smith kimdir? Chris Rock kimdir? Ve Will Smith Chris Rock’a neden tokat attı? gibi sorular gündeme geldi.

Dünyanın takip ettiği ödül töreninde Will Smith, eşinin sağlık sorunları hakkında espri yapan Chris Rock’a sinirlenerek sahneye çıktı. Sahnede bulunan Rock’a tokat atan Smith sinirli bir şekilde geri yerine döndü. Kimse önce ne olduğunu anlamazken Will Smith, Chris Rock’a dönerek “Eşimin adını bir daha ağzına alma!” diye bağırdı.

Oscar Ödül Töreni

Skandal olay sonrası En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almak için yeniden sahneye çıkan Will Smith, yaptığı hareketten dolayı herkesten özür diledi.

Jada Pinkett Smith’in hastalığı nedir?

94. Oscar Ödül Töreninin Chris Rock, 1997 yılında Demi Moore'un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak ,"Jada, seni seviyorum. G.I. Jane 2'nin gelmesini dört gözle bekliyorum" dedi. Sağlık sorunları nedeniyle saçları dökülen ve kellik sorunu yaşayan Jada Pinkett Smith’in eşi Will Smith bu espriye sinirlenerek sahneye çıktı ve Chris Rock’a tokat attı.

Aralık Billboard dergisine açıklamalarda bulunan Jada Pinkett Smith, bağışıklık sistemi hastalığı nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını belirtmişti. Jada Pinkett Smith’in bir süredir saçlarını kazıttığı da biliniyordu. Bilimsel adı Alopesi olan ama saçkıran olarak da bilinen bir hastalığı olduğunu açıklayan Jada, bu hastalık nedeniyle saçlarının döküldüğünü ve kellik sorununun olduğunu söylemişti.

Demet Akalın'dan tokat çıkışı

Ünlü oyuncu Demet Akalın ise kısa sürede trendlere giren konuya ilişkin; ''Eline Sağlık. Sağlıkla dalga geçilmez. Adam 25 yıldır evli... O kadar kıymet vermiş eşine eline sağlık. Adamsın'' şeklinde bir açıklama yaptı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal