Usta oyuncu Selçuk Yöntem’den yıllar sonra Kenan Işık itirafı geldi: Bunu ondan başkası sunamaz!

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı televizyon programında Kim Milyoner Olmak İster ve Kenan Işık hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte o detaylar...

28.03.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-11:30)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Selçuk Yöntem, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Canlandırdığı her karakterle hafızalarda hep başarıyla yer edinen usta oyuncu Yöntem, Vapurda Çay Simit Sohbet isimli programa katıldı. Ünlü oyuncu programda geçtiğimiz yıllar sunmuş olduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli program ve bir dönem sunuculuğunu yapmış fakat daha sonra geçirdiği kaza sonucu komaya giren Kenan Işık hakkında samimi itiraflarda bulundu. Usta oyuncu üç sezon boyunca sunucusu olduğu ve çok sevilen program hakkında konuştu. Kenan Işık hakkında açıklamalar yapan Yöntem; ''Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum. Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken 'Bunu ondan başka kimse sunamaz' diye düşünüyordum. 'Kendim sunsam nasıl sunarım?' diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur'' ifadelerini kullandı. 

Yöntem: Hayat mucizelerle doludur

Selçuk Yöntem'in bu açıklamalarından sonra yine gözler Kenan Işık'ı aradı ve sağlık durumu merak edildi. Geçtiğimiz ay Işık hakkında bilgi veren Ozan Zeybek, ünlü ismin durumunun iyi olduğunu belirtmişti. Zeybek; ''Sekiz yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor'' şeklinde konuşmuştu. 

Selçuk Yöntem'den Kim Milyoner Olmak İster itirafı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal