En Hamarat Benim yeni yarışmacı Hanife kimdir, kaç yaşında?

FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim yarışması, yeni yarışmacıları ile birlikte bugün yeni haftaya merhaba diyor. Haftanın son günü verilecek olan büyük ödülü almak için kıyasıya mücadele edecek olan En Hamarat Benim yarışmacılarından biri olan Hanife, izleyiciler tarafından merak ediliyor. En Hamarat Benim yeni yarışmacı Hanife kimdir, kaç yaşında?

28.03.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-11:07) En Hamarat Benim yeni yarışmacı Hanife kimdir, kaç yaşında?

Gündüz kuşağının en sevilen yarışma programlarından biri olan En Hamarat Benim'de yarışmacılar hem temizlikteki başarılını hem de yemekteki hünerlerini sergiliyorlar. Kadir Ezildi'nin sunduğu yarışma programı hafta için hergün FOX TV ekranlarından izleyicilerle buluşuyor.

Birbirinden iddialı beş yarışmacı, hafta boyu En Hamarat Benim'de kendilerine tanınan süre içerisinde büyük ödül 15 bin liraya ulaşabilmek için çabalıyorlar. Yarışmacılar, önlerine çıkan zorlu maratonda hem temizlik hem de yemek konusunda tüm marifetlerini gözler önüne döküyor.

En Hamarat Benim yeni yarışmacı Hanife kimdir, kaç yaşında?

En Hamarat Benim yeni yarışmacı Hanife kimdir, kaç yaşında?

28 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan En Hamarat Benim'in haftanın ilk gün yarışması bu hafta Hanife'nin temizlik ve yemek yetenekleri ile başlayacak. Yarışmanın tanıtımını izleyen izleyiciler ise yarışmacı Hanife'nin km olduğunu şimdiden araştırmaya başladı.

Çok zorlu geçecek haftaya oldukça iddialı olarak başlayan En Hamarat Benim'in yarışmacısı Hanife, yarışmanın ilk dakikalarında evindeki koltukla Kadir Ezildi'yi mest etti. Çevresinde de hazır cevap bir kişilik olarak bilinen Hanife'nin çıkışları ve yanıtları bu hafta çok konuşulacağa benziyor. Haftanın ilk günü yarışmanın dezavantajını avantaja çevirmek isteyen Hanife rakiplerine gözdağı vermek istiyor ve hem yemek konusunda hem de temizlik konusunda tüm hünerlerini ortaya dökerek büyük ödülü kendisinin almak istediğini anlatıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal