Aslı Samat Hercai'den Ayrıldı mı?

3. sezonuyla birlikte final yapması beklenen Hercai'de oyuncu ayrılıkları yaşanıyor. Diziden ayrılacağı iddia edilen son isim Melike karakteri olarak rol alan Aslı Samat oldu. Peki Melike Hercai'den ayrıldı mı? Aslı Samat Hercai'den ayrıldı mı?

22.03.2021-14:09 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-14:09) Aslı Samat Hercai'den Ayrıldı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai'nin 3. sezonla birlikte reytinglerinde düşüş yaşanmıştı. Bunun ardından final yapılacağı konuşulmuş ve dizide bazı oyuncu ayrılıkları yaşanmıştı. Melike karakterine hayat veren Aslı Samat'ın da diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Melike Hercai'den ayrıldı mı?

MELİKE HERCAİ'DEN AYRILDI MI?

Çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde yapılan ve Sümeyye Koç'un aynı isimli kitabının uyarlaması olan Hercai, yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde zirveye oturmuştu. Ancak dizinin yazar kadrosundaki değişikliklerle birlikte üçüncü sezonda dizi reytinglerde kan kaybetmişti. Bu sezon final yapacağı iddia edilen dizide oyuncu ayrılıkları yaşandı.


Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer, diziden son ayrılan isim olmuştu. Daha önce Azat rolündeki Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül'ü canlandıran Oya Unustası Hercai'den ayrılmışlardı. Setten gelen son bilgilere göre ise Melike karakterinde oynayan Aslı Samat'ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Samat, diziye 64. bölüm itibarıyla veda edecek.


ASLI SAMAT KİMDİR?

Genç oyuncu, 24 Nisan 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2015 yılında Uzaklarda Arama sinema filmi ile oyunculuk kariyerine başladı. Aslı Samat, 1.66 metre bıyunda ve 70 kilodur.

ASLI SAMAT'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2019-2021 – Hercai (Melike) (TV Dizisi)

2020 - Konuşan Hayvanlar (Sinema Filmi)

2018 – Lady Winsley (Ayşe) (Sinema Filmi)

2017 – Ateş Böceği (Şirin) (TV Dizisi)

2015 – Uzaklarda Arama (Simay) (Sinema Filmi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal