Hercai'nin Hazar'ı Diziden Ayrılıyor mu?

ATV'nin sevilen dizisi Hercai her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Diziden bu sezon pek çok oyuncu ayrıldı. Onlara bir yenisi daha eklendi. Hercai'nin Hazar'ı diziden ayrılıyor mu?

18.03.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-16:18) Hercai'nin Hazar'ı Diziden Ayrılıyor mu?

Başrollerinde; Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisinden yeni bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer Hercai'den ayrılıyor. 

Sevilen dizi Hercai en son 63. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Reyyan'ın babası Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer Hercai'ye veda ediyor. 

HERCAİ DİZİSİNİN KONUSU

Hercai dizisinin konusu, Miran ve Reyyan karakterlerinin imkansız aşklarına değinmektedir. Akın Akınözü’ nün oynadığı Miran Aslanbey karakterinin İstanbul’dan Midyat’a bir iş adamı olarak gelmesiyle başlar.

Ebru Şahin'in hayat verdiği Reyhan karakteri ise Midyat'a bilinen isimlerinden Nasuh Şadoğlu'nun üvey torunudur. Miran babaannesinin ona küçük yaştan beri anlattığı masallarla büyümüş bir karakterdir. İçindeki öfkesi ile Miran babaannesinin intikamını almak için, Nasuh Şadoğlu’na ortaklık teklif eder ancak bir diğer isteği ise üvey torunu Reyyan'ın eş olarak istemesidir. Ancak Nasuh Şadoğlu’nun bu konu için planı vardır. Reyyan'ı sevmediği için ona diğer torunu Yaren’i verecektir. Miran kendisine Yapılan bu plandan habersiz Nasuh Şadoğlu'nun evine gider. Miran' nın eve gelmesi ile birlikte iki genç kızın hayatı 2 farklı duygu oluşmasıyla değişecektir.

Reyyan ve Yaren bu kararla birbirlerine düşman olacaktır. İki ailenin kaderini etkileyecek olan bu hikaye bir aşk hikayesini ele alırken aynı zamanda Miran ile Reyyan'ın imkansızlığını anlatacaktır.

HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Ekranlarda mekan olarak tarihi ve kültürel dokuların fazla yer edinmesi ile Hercai dizisi nerede çekildi, başlığı sevenleri tarafından araştırıldı. Dizinin çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde yapılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal