Savaşçı Dizisinden Berk Oktay Ayrıldı mı?

Fox TV'nin sevilen yapımlarından Savaşçı, yeni sezona hazırlanıyor. Ekranlara 5. sezonu ile gelecek olan Savaşçı dizisinden Berk Oktay'ın ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Peki Savaşçı dizisinden Berk Oktay ayrıldı mı?

18.03.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-15:39) Savaşçı Dizisinden Berk Oktay Ayrıldı mı?

Ekranlarda 4. sezondur hüküm süren fenomen dizi Savaşçı'dan Berk Oktay'ın ayrılıp ayrılmadığı araştırılmaya başlandı. 

BERK OKTAY SAVAŞÇI DİZİSİNDEN AYRILDI MI? 

Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile beğenilen yapımlar arasında yer alıyor. Dizi, Fox TV ekranlarında en çok izlenen dizilerden biri olduğu ve uzun süredir yayınlanmadığı için birçok iddialar gündeme gelmektedir. İlk olarak Savaşçı dizisinin kahramanı Kağan Bozok'a hayat veren Berk Oktay, dizinin final mi yapacağı ya da başka bir kanala mı geçeceği hakkında söylentiler ortalıkta dolaşıyordu. Dizi yoluna devam edecek. Ancak Berk Oktay, başka bir yapımla yoluna devam ediyor. 

BERK OKTAY SAVAŞÇI DİZİSİNDEN AYRILDI MI? 

Oyuncu Berk Oktay, sosyal medya hesabından resmi olarak yaptığı açıklamada 99. bölüm Kağan Bozok rolünü oynadığı Savaşçı dizisinden ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili uzunca bir mesaj yazan oyuncu daha başlamamış olan diziden ayrıldı. Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldıktan sonra aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alıyor. 

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay 28 Ekim 1982'de Ankara'da doğdu. Oktay, Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra Best Model'a katılıp Gelecek Vadeden Model seçildi. Uzun süre mankenlik yapan Berk Oktay dünyaca ünlü markaların reklam yüzü oldu. Tatlı Bela Fadime adlı dizi ile oyunculuğa ilk adımını attı. Ardından Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Alev Alev ve İlişki Durumu Karışık adlı dizilerde oynamıştır. Berk Oktay, 1.91 cm boyunda, 85 kilo ve Akrep burcudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal