Hercai Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrılıyor?

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de yaprak dökümü yaşanıyor. İlgi ile takip edilen diziden iki oyuncu birden ayrılıyor. Hercai dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?

24.02.2021-11:27 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-11:27) Hercai Dizisinden Hangi Oyuncular Ayrılıyor?

Hercai dizisi ekranların merakla takip edilen yapımlarından birisi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi ile takip edilen dizide yaprak dökümü yaşanıyor. Hercai'den hangi oyuncular ayrılıyor? 

HERCAİ'DEN HANGİ OYUNCULAR ÇIKIYOR

ATV ekranlarının sevilen yapımı Hercai'de yaprak dökümü bitmiyor. Final yapacağı konuşulan dizi, hakkında bir çok söylenti ortaya atıldı. Azad ve Gönül karakterlerine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Oya Unustası'nı kadrodan ayrılıyor. 

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi ile yoluna devam eden Hercai'de, uzun zamandır yaprak dökümü yaşanıyor. İddiaya göre reytingleri düşmeye başlayan dizi, sezon sonunda final yapma kararı aldığı için kadrosuna bir bir veda etmeye başladı.

Bu iddianın ardından final kararını doğrulayacak iki ayrılık daha yaşandı. Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül'ü canlandıran Oya Unustası diziye veda ediyor. İkilinin hangi bölümden sonra izleyiciye veda edeceği henüz belli olmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal