Aslan Burcunun Sevdiği Pozisyonlar

Aslan burcunun sevdiği pozisyonlar nelerdir? Aslan burcunun sekse bakışı nasıldır? Aslan burcunun sekste anlaştığı burçlar hangileridir? İşte detaylar...

18.07.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-11:01) Aslan Burcunun Sevdiği Pozisyonlar

Bir Aslan burcuna asla istediğinizi diretemezsiniz. O canı isterse, dediğinizi yapar. Onu dizginlemeniz de olası değildir. Sadece, baskın rolünü ve kendine yağdırdığı övgüleri hayran hayran dinlemek zorundasınızdır. Aslan burcu, sekse en düşkün burçların başında gelir.

ASLAN BURCUNUN SEVDİĞİ POZİSYONLAR NELERDİR?

Aslan burcunun sevdiği pozisyonlar içinden, en çok ikiz düğüm denileni tercih ettikleri görülebilir. Erkeğin üst bölgeden yere tutunarak, kadının kalçalarıyla birleştiği bu pozisyon, hem erkeği hem de kadını etkileyecektir.

Aslan burçları için her türlü pozisyon, oral seks, mastürbasyon vb. gibi alternatifler de vazgeçilmezdir. Yeter ki, hükmettiklerini, beğenildiklerini, övüldüklerini, kendilerini övmelerine fırsat verildiğini bilsinler. Sekste de, dış dünyadaki gibi çok konuşurlar. Sesleri genelde güçlü, tok, hararetli olduğu için, bağırmaları, çığlıkları, inlemeleri de oldukça belirgin olacak; adeta, kükreyeceklerdir.

ASLAN BURCUNUN SEKSE BAKIŞI NASILDIR?

Aslan burcunun sevdiği pozisyonlar denildiğinde, onun dominant davrandığı, hakimiyet gösterdiği her an vazgeçilmezdir. Sevişmeye karşı koyamaz; ama, o istediği zaman seks yapılır. Asla, bu işe zorlanamaz, bencillikle de suçlanamaz. O noktada, gözünü kırpmadan sizi terk eder, sıradaki adama ya da kadına geçer, önüne bakar. Seks onun için ekmek, su gibi doğal bir eylem olduğundan, çevresinde de çekimine kapılan çok kişi vardır. Özellikle, kontrol altına alınmayı, sükse yapmayı seven ve edilgen insanlar bu etkin insanların enerjilerine bayılırlar. Kendisine her zaman yeni birilerini bulur.

Aslan burçları sekste hareketi severler. Adeta, karmakarışık ve rengarenk bir ormanda, her türlü tehlikeyi de göze alarak zevkin doruklarına yükselirler.

ASLAN BURCUNUN SEKSTE ANLAŞTIĞI BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Aslan burcunun sekste anlaştığı partnerlerin başında Yay burcu gelir. Yay burcu da Aslan burcu gibi akışkan bir zihne, değişkenliğe, renkliliğe ve çekiciliğe sahiptir. Aslan’ın kendini beğenmişliklerini alttan almayı beceren Yay burcu, onunla çok ateşli deneyimler yaşar. Aslan burcu Yay burcuna hükmederken, Yay burcu da Aslan burcunu eğlendirip, gaza getirir. Bu ikilinin enerjileri çarpıştığında tabiri caizse yangın çıkabilir.

Aslan burcunun sevdiği pozisyonlar baskın oldukları sert hareketlerdir. Erkekler köpek stilini, kadınlar da erkeklerin kucaklarına dimdik oturmayı severler. Bu anlamda, Koç burcuyla da hararetli bir seks hayatları olur. Onlarla farklı mekânlarda, farklı pozisyonlarla deneyimler yaşayabilirler. Koç burcuyla konuşmalarında oldukça açık davranabildikleri gibi, kimi sado-mazo eğilimlerini de yaşayabilirler. Koç insanları böylesi tatlı-acı yönelimleri sevdikleri için, Aslan burcuyla o konuda anlaşabilirler.

Sekse aşırı düşkün burçlardan biri olan Akrep’ler de, Aslan burçları için biçilmiş kaftanlardır. Fakat, Akrep burçları biraz sahiplenici ve kıskanç davranabilirler. Yine de, onlarla durmaksızın seks yapılabilir. Üstelik, Aslan burçlarını ateşleyen kırmızı rengini taşıyan en iyi burçlardan biri Akrep burçlardır. Onlar da alev alev hareketlere, çığlıklara, sert darbelere bayılırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal