Aslan Burcunun Zıt Burcu

Aslan burcu 24 Temmuz ve 21 Ağustos arasında kalan zaman dilimine ait burçtur. Aslan burcu ateş grubuna dahildir ve erkek bir burçtur. Genel olarak pozitif bir yapıya sahip olan aslan burcu, genellikle sabit bir yapıya sahiptir. Aslan burcunun yönetici gezegeni Güneş’tir.

27.07.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-11:35) Aslan Burcunun Zıt Burcu

Aslan Burcunun en sevdiği renkler koyu sarı, altın rengi, turuncu ve kehribar renkleridir. Uğurlu taşı ise sarı safir taşıdır. Şanslı sayıları ise aslan burcunun 1 ile 4tür. Aslan burcunun şanslı günü ise pazardır. Aslan burcunun zıt burcu ise kova burcudur. Aslan burcunun en sevdiği ya da sevebileceği şehirler Chicogo, Bombay, Philedelphia, Roma, Şam, Los Angeles ve Prag gibi şehirlerdir. Aslan burcunu yansıtan metal ise altındır. Aslan burcunun en sevdiği çiçekler sarı krizantem, ayçiçeği ve kasımpatı çiçekleridir. En sevdiği ağaçlar ise portakal, limon, defne, hurma, ceviz ve badem ağaçlarıdır.

Aslan burcunun zıt burcuna geçmeden önce aslan burcunun kişisel özelliklerini incelemek gerekirse, aslan burçları her zaman her yerde lider olmak isterler. Başkalarının hayatlarına da karışıp onları istediği gibi yönlendirmek ister. Her şeyi başkalarının adına kendisi yapmak ister. Her şeye çok fazla karışmaktadırlar. Aynı zamanda oldukça kibirli ve kendini beğenmiş bir burçtur. Bu yüzden aşlan burcunu “yönetirim” kelimesi tam olarak anlatır. Hayat içerisinde her zaman her koşulda kendini belli ederek “buradayım” hissini verir. Her şeyi organize edebilme gibi bir yetenekleri vardır. Bir şeyi ya da bir düşüncesini başkasına kabul ettirmek için her şeyi yaparlar ve bu her şeyi kabul ettirmek onlar için çok önemlidir. Eğer bir aslan burcu iyi gününde ise çok sıcakkanlı, oldukça etkileyici, güler yüzlü ve başkalarına yardım etmeyi kendine görev sayan biri olabilir. Bu durumlarda oldukça sevimlidirler ve iyimserdirler. Eğer iyi gününde ise ona karşı istemediği şekilde bile davransa oldukça olgun tepki verir fakat sabrı taştı ise dürüstçe ne düşündüğünü söyler ve genelikle sert tepki verir. Genellikle çok şanslıdırlar. Zor durumda kaldıklarında her zaman şansları yaver gider. Yönetici gezegenleri Güneş olduğu için her zaman her yerde parlarlar. Eğer bir aslan burcu kendini geliştirmemiş ise çokbilmiş tavırları ile itici gelebilecektir. Kendini geliştiren bir aslan ise kendini dinletmeyi başarıp etkileyici ve çekici biri haline gelecektir.

Aslan burcunun zıt burcu ise kova ile yengeç ve balık gibi su grubu burçlardır. Çünkü aslan ateş grubundandır ve hayatında duygusallığa pek de yer yoktur. Çok rekabetçi ve dediğim dedik bir burç olduğundan koç burcu ile de zor anlaşmaktadır. Aslan burcunun zıt burcu, aslan her ortamda öne çıkmak ister, kibirlidir, hep iktidarda olmak ister. Hoşgörüsü azdır ve hep burnunun dikine gidiyor olması sebebi ile de boğa, akrep, yengeç, kova gibi burçlarla uyum zorluğu yaşayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal