Aslan Burcunun Yükseleni

Aslan burcunun yükseleni Güneş tarafından yönetildiği için gururları ön plandadır. Olaylar ve durumlar karşısında engel tanımazlar. Aslan Burcunun Yükseleni: Son derece cesur ve özgüvenleri fazladır. Kendi düşüncelerine, hayatına hayranlık duyan bu burç çevresinden de aynı övgü ve desteği duymayı bekler.

27.07.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-11:32) Aslan Burcunun Yükseleni

Gösterisi ve heybeti seven aslan burcu liderlik ruhunu ve yaşamı simgeler. Konuşmasından, enerjisinden ve kendini ortaya koymasından aslan burcunu anlarsınız. Yapmacık hareketlerde bulunmayarak doğal hareketler içine girer. Sevincini de kızgınlığını da tam anlamıyla yaşar. Kızdığında ormandaki aslan gibi etrafa kükreyerek gücünü ispatlamaya çalışır. Lider ruhları,  girdikleri ortamı yönetmeye yöneltecektir. Aslan burcu övmeyi ve övülmeyi sever. Çekici olan dış görünüşü herkesin ilgisini çekmektedir. Düz bir burç olarak bilinir. İstemediği insana sevmediğini belirtir. Aslan burcu ya karakter ya da görünüşüyle kendini belli eder. Bir ortama girdiğinde davranışları hemen kendini ele verir. Hayatı boyunca sevdiği insanlara rahat bir yaşam sağlamak uğruna elinde avcunda ne varsa dağıtır. Eli açık cömert bir burçtur.

Fiziksel Özellikleri

Görünüş itibariyle aslana benzer. Aslan Burcunun Yükseleni: Yürüyüşü mağrur ve kendinden emin bir şekildedir. Özellikle elleri güçlü bir kişiliği yansıtır. Dikkat çekmeyi sevdiği için giyimine ve ayakkabısına dikkat eder. Kaliteli ve yakışan kıyafetleri tercih eder.

Aşk Hayatı

Sevdiği insanları mutlu etmeye çalışan biri olarak son derece cömerttir. İlişkide durağanlık yerine hareketi ve eğlenceyi sever. Hem maddi hem de manevi anlamda sevdiği kadına sahip çıkar. Korucu ve sahiplenici rol üstlenmektedir. Romantik bir karakterde olduğu için kadınların ruhuna hitap eder. Neşeli ve girişken tavırlarıyla karşı cinsin ilgisini çekebilir.

Olumlu ve Olumsuz Huyları

Aslan Burcunun Yükseleni: Kendini dünyanın merkezinde gören aslan burcu, birçok liderlik ve otorite özellikleriyle bilinmektedir. Kendini övmeyi ve gösterisi sevmektedir. Çevresi ve arkadaşları tarafından kibirli ve bencil olarak nitelendirilebilir. Aldığı eşya ve kıyafetleri başkalarına göstererek onların da desteğini almayı amaçlar. Olumlu huyları ise lider ve otoriter bir kimlik takındığı için güçlü bir bakış açısı oluşturmaktadır. Sanat ve sporda kendini kanıtlayan aslan burcu zorluklara karşı mücadele eden bir kimlik çizer. Sevgisini yaşamaktan çekinmez. Hem sevmeyi hem de sevilmeyi ister. Olaylar ve durumlar karşısında kızdığı bir şey varsa mutlaka bunu belli eder. Sinirli ve agresif bir kimliğe bürünür. Aslan burcu yükselenini sürekli övdüğünüz ve ilgi gösterdiğiniz zaman sizden iyisi yoktur. Ancak onun istemediği davranışlar sergilerseniz size tavır alıp, araya mesafe koyacaktır. Aynı zamanda görkemli ortamlara girerek kendini topluma belli etmeye çalışır. İnsanların onun varlığına saygı duymasını ve ilgilenmelerini bekler. Bu sebeple hem görünüş açısından hem de karakter açısından olduğundan farklı rollere de bürünebilir. Lüks ve pahalı seçimler yaparak topluma karşı gücünü göstermeye meraklıdır. Tartıştığı zaman bir süre konuşmayarak, kendisiyle ilgilenilmesini ve özür dilenmesini bekler. İlk adımı atmak ona göre bir tercih değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal