Aslan Burcunun Özellikleri Kadın

Burçların genel özellikleri cinsiyetlerin dışında birbirini tutsa da, kimi zaman kadınla erkek arasında farklar doğabilmektedir. İşte, Aslan burcunun özellikleri kadın...

18.07.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:27) Aslan Burcunun Özellikleri Kadın

Aslan burcunun özellikleri kadın açısından bakıldığında, birçok rolü bir arada yüklenen birini görebiliriz. Bekâr Aslan burçları için arkadaş çevresi, okul ortamı, aktivist olarak bulundukları dernekler, yardım kurumları/kuruluşları ön plandadır. Evli Aslan burçları için, çocukları, eşi ve işiyle birlikte, bir de kendisine ayırdığı zaman vardır. Bu burcun kadınının en büyük özelliği, hangi koşulda var olursa olsun, kendine mutlaka özel bir alan açmasıdır. Kendini çok önemser. Kimseyi önceliğine, gereğinden fazla koymaz.

Aslan Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcunun özellikleri kadın ekseninde değerlendirilmeden önce, genel olarak ele alınabilir. Keza, kadın da olsa erkek de olsa, bu burcun temel niteliklerini bilmek bize fayda sağlayacaktır.

Aslan burcunun en önemli özelliği, övgüyü sevmesidir. Onunla iyi bir iletişim kurmak ya da ona bir şey yaptırmak istiyorsanız, sürekli nasıl mükemmel biri olduğundan bahsetmelisiniz. Ona yoğun bir ilgi ve sevgi göstermelisiniz. Kendisiyle inatlaşır ve onunla iddialaşarak konuşursanız, sizinle tartışmaya her an hazırdır. Çabuk alevlenen bir yapısı vardır. Küçücük bir meseleyi bile gözünde büyütebilir. Haklılığını ispat edene değin, sizinle sürtüşmeyi, kavga etmeyi bırakmaz. Bu yüzden, fikirlerine katılmıyorsanız bile, bunu belli etmemeye çalışın. Zira, karşınızda narsist bir insan vardır. Hep haklı çıkmayı arzu eder.

Bunun dışında, yardımsever ve vicdanlı bir insandır. Hassas olduğu konular vardır. Kimseye kıyamaz; bilhassa, ailesine, arkadaşlarına, yakın çevresine değer verir. Her zaman yanlarında en az bir iyi dostları bulunur. Hem kadınlarla hem erkeklerle çok iyi anlaşırlar, kalıpları yoktur, cinsiyet ayrımı yapmazlar.

Aslan Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcunun özellikleri kadın açısından ele alındığında, beğenilmeye, ilgiye ve arzu duyulmaya ihtiyaç hissettiklerinin altını çizebiliriz. Genellikle, pek yalnız kalamazlar. Ya birileriyle flört ederler, ya ilişki içine girerler ya da evlilik onlar içindir. Hayatlarında hep birileri bulunur. Bu yönde, kontrolcü ve kıskanç yapıları vardır. Ondan en ufak bir şeyi gizlediğiniz anladıkları anda, alev alabilirler. Yanlarında sadece kendileriyle ilgilenmenizi isterler. Onu sürekli övmenizi beklerler.

Bununla birlikte, çok paylaşımcı burçlardan biridir Aslan. Kadını sizin için her fedakarlığı yapmaya hazırdır; tabii, siz de onun için yaparsanız. Asla, tek taraflı iletişim kurmaz. Birileriyle birlikte oluyorsa, geziyorsa, arkadaşlık ediyorsa, mutlaka onlarla bir üretim, çıkar, uyuşma birliği içindedir.

En düşük ihtimalle, birilerinin yanında salt bile eğleniyorsa, o kişiler onun için doğru insanlardır. Kimseyle vakit kaybetmeye dayanamazlar. Zamanları çok değerlidir. Bu yüzden, kaliteli, uzun süreli arkadaşlıklar kurar. Ailelerine düşkünlerdir. Erkeklerle de gerek seks birlikteliği, gerek duygusal ilişki, gerek yardıma ihtiyaç duydukları bir durum (iş, maddiyat, referans vd.) bir araya gelirler.

Aslan kadını, sevmekten çok sevilmek, beğenilmek ve arzulandığını bilmek ister. Sözcüklere, cümlelere, müziğe karşı zaafı vardır. Güzel hediyelere hayır diyemez. Gülleri sever, pahalı şampanyaları, kırmızı şarapları, takıları, gösterişli ayakkabıları. Hava atmaya ihtiyaç duyarlar; dikkat çekmek hoşlarına gider. Asla, silik bir insan şeklinde addedilemezler.

Aslan kadınları sosyal sorumluluk projelerinde, hayır işlerin de ön sıralarda yer alırlar. Kadınlara, çocuklara, hayvanlara destek için çaba gösterirler. Genellikle, kendilerinin de kedileri, köpekleri ya da kuşları vardır. Kedi anneleri olarak bilinirler.

Aslan Burcu Kadınıyla Anlaşmanın Yolları Nelerdir?

Aslan burcunun özellikleri kadın açısından değerlendirildiğinde, dominant, birey olmaya önem veren, kendini yetiştiren, zaman kaybetmek istemeyen, hararetli biriyle iletişim içine girdiğinizi bilmelisiniz. Aslan kadınıyla çok eğlenirsiniz. Her türlü yol, tatil macerasına hazırdır. Parti ortamlarının aranılan insanıdır. Fakat, onun suyuna gitmenizde, kendisiyle inatlaşmamanızda yarar vardır. Her şeyi bildiğini düşündüğü için, kendisinden bahsetmeye bayılır. Gülümseyip, kafa sallamanız yeterli olacaktır.

Aslan burcu kadınları iyi dostlardır. Sır tutmayı bilirler. Onlara güvenebilirsiniz. Size değer veriyorlarsa, hakkınızdaki herhangi bir konuda risk alabilirler, yanınızda da sonuna kadar dururlar. Açık fikirlidirler, haksızlık karşısında dillerinde bakla ıslanmaz, doğrucu bir tarafları vardır.

Aslan kadınlarıyla flört ediyorsanız, seks konusunda düşkünlükleri bulunduğunu belirtebiliriz. Birlikte vakit geçirilebilecek, özgüvenli kadınlardır. Onlarla her türlü ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Kolay kolay birine bağlanmayı göze alamazlar. Ama, birine âşık olduklarında da ona bağlanırlar. Çocuklara karşı da sorumluluk sahibi, hafif otoriter, sahiplenici anneler olurlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal