Aslan Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri Nelerdir?

Aslan burcu insanı hayat doludur. Yaşadıkları ömrü güzel ve sakin geçirmek isterler. Peki, Aslan burcunun güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?

18.07.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-12:41) Aslan Burcunun Güçlü ve Zayıf Yönleri Nelerdir?

Aslan burçları çok zekidir. En karmaşık olayların içinden bile zorlanmadan çıkabilirler. Bu burcun insanları egoisttir. İstedikleri her şeyi kolayca elde etmek isterler ama başka insanların istekleri pek umurlarında olmaz.

ASLAN BURCUNUN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ NELERDİR?

Aslan burcu olan kişiler gösterişli görünmeyi severler. Bazı durumlarda çevrelerindeki insanları hor görürler. İnsanların değerli olduklarını unuturlar. Önderlik en belirgin özelliğidir aslan burcunun. Yönetmeyi çok severler. Yönetmeyi çok sevdikleri gibi yönetilmek pek hoşlarına gitmez. Kibirli insanlardır. Hayatın her alanında parlamak isterler. Aslan burçları hep odak noktası olmayı beklerler. Organizasyon yapma konusunda yeteneklidirler. Güler yüzlü ve sevimlidirler. Duyguları değişkenlik gösterebilir. Aslan burçları çok olgun burçlardan bir tanesidir. Yaşadıkları sorunları olgunluklarıyla çözmeye çalışırlar. Tartışıp kavga etmek aslan burcu için uzak bir ihtimaldir. Çok şanslıdırlar. Zor zamanlarda şans hep yüzlerine güler.

ASLAN BURCUNUN GÜÇLÜ YÖNLERİ

Aslan burçları zekilikleriyle güçlerine güç katarlar. Önderlik edebilme yeteneğine sahiptirler bu da onları güçlü ve başarılı yapar. İyi yöneticilerdir. Odak noktası olmayı sevdikleri için bu noktaya gelebilmeleri için çok çalışırlar ve bu da onları güçlü yapar.

ASLAN BURCUNUN ZAYIF YÖNLERİ

Aslan burcu kibirli bir burçtur. Bu özelliğiyle insanlar tarafından pek sevilmezler ve yalnızlık onları zayıf kılar. Bencildirler. Diğer insanların ne hissettiklerini fazla önemsemezler bu da onların insani yönlerini zayıflatır.

ASLAN BURCU KADININ ÖZELLİKLERİ

Aslan burcu kadınları lüks yaşamayı severler. Genç yaşlarında yanlış seçimler yapıp yanlış aşklar yaşarlar. İlerleyen zamanlarda bu değişkenlik gösterir ve mantıklarını daha fazla kullanabilirler. Bu da onlara doğru seçim yapmalarında yardımcı olur. Hayatlarının birçok anında ilişkileri vardı. Aşksız ve ilişkisiz yaşamak pek tercihleri değildir. Aslan burcu kadını dürüsttür. İlişki içerisinde asla ihanet etmez. İlişkisi bitmeden yanlış yollara girmez. Aslan kadınları görkemli hayatı severler ve gece hayatında eğlenmek onlara keyif verir. Mutlu oldukları zaman etrafındaki herkesi de mutlu etmek isterler. Bu gerek arkadaşları gerekse ilişkisi içinde geçerlidir.

ASLAN BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ

Aslan burcu en romantik burçlar arasındadır. Hayatında olan kişiyi çok mutlu eder onun için elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışır. Ağzı iyi laf yapar ve karşı tarafı kolaylıkla etkileyebilir. Bulundukları her yerde sevgilerini dillendirmekten çekinmezler aksine keyif duyarlar. İlgiyi severler.

Ufak bir ilgisizlik karşısında bile değersiz hissederler. Karizmatik erkeklerdir. Sevdikleri kişiler için istikrarlıdırlar kolay vazgeçmezler. Sevgilerinin arkasında dururlar ve kaybetmemek için elinden geleni yaparlar. Baba oldukları zaman güçlü baba olmak isterler çocuklarına o gücü hissettirmek isterler. Çocuklarının da kendisi gibi güçlü olmaları onlar için önemlidir. Onları erken yaşta hayata hazırlamak isterler. Eşlerine oldukları gibi çocuklarına da çok ilgilidirler. Sevgilerini belli ettikçe mutlu olur aslan burcu erkekleri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal