Aleyna Tilki Kendisine Gelen Eleştirilere Cevap Verdi

‘Retrograde’ adlı şarkısıyla dünyaya açılan genç popçu Aleyna Tilki, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

03.03.2021-15:47 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-15:47) Aleyna Tilki Kendisine Gelen Eleştirilere Cevap Verdi

Aleyna Tilki, 26 Şubat’ta yayınladığı ilk İngilizce şarkısı Retrograde ile dünyaya açıldı. Tilki’nin şarkısı bir kısım dinleyici tarafından desteklendi. Ancak bir kısım dinleyici ise şarkı hakkında acımasız eleştirilerde bulundu.

Number1 Türk FM'den Kadir Çetin’in sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki ise yeni şarkısı ‘Retrograde’ ve onunla ilgili yapılan eleştiriler hakkında konuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, ' Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam. Konya'da doğmak bana çok şey kattı’ şeklinde konuştu. Aleyna Tilki, yapılan eleştiriler hakkında ise ‘Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan’ dedi.

‘YAPIM ŞİRKETİ 26'SINI İSTEDİ’

Şarkısının çıkış tarihi hakkında da açıklama yapan Aleyna Tilki, ‘Çıkış̧ tarihi için astroloğum 25 Şubat dedi, yapım şirketi 26'sını istedi’ ifadelerini kullandı.

‘BENİ DETSEKLEMEDİNİZ’

Aleyna Tilki, yeni şarkısı için basından yeterli desteği görmediğini iddia ederek şu açıklamayı yapmıştı: ‘Karşınıza çok küçük yaşta çıktım. Ne kadar çalıştığımı aslında hepiniz biliyorsunuz. Bu sefer küçük yaşıma rağmen yapayalnız Amerika'da uzun zamanlar kalışıma, tüm çocukluğumu işime feda etmeme değdi... Artık 26 Şubat'ta ülkemi dünyada temsil etmek adına büyük bir adım atıyorum. Attığım tek adım bile her yerde haber olurken bugün, dünyada çıkacak olan şarkımı asla desteklemediniz...’

‘BANA NE KADAR İNANDIĞINIZI BİLİYORUM’

‘Oysa ki ben size bazen küssem de sizi gerçekten sevdim ve soğuk havada da, zor zamanlarımda da elimden geldiğince her zaman size kalpten vakit ayırdım... Her işi derin bir saygım olduğu gibi, size de çok saygı duydum. Sizin de beni ne kadar sevdiğinizi, bana ne kadar inandığınızı biliyorum... Bırakın kalpleri kararmış o insanları dinlemeyi. Bugün beni desteklemek artık sadece kendi kalbinizle’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal