Müge Boz’dan Hamilelik İddialarına Yanıt

Eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Müge Boz, hamile olduğu yönünde ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

03.03.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-15:17) Müge Boz’dan Hamilelik İddialarına Yanıt

36 yaşındaki güzel oyuncu Müge Boz, geride bıraktığımız gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda görüntülendi.

'Akıncı' dizisiyle televizyon izleyicisiyle buluşan Müge Boz, ‘Bugün set yok, ailece yürüyüşe çıktık. Set güzel gidiyor, dizide hareket ve aksiyon var ama benim oynadığım karakter o tipte biri değil. O yüzden benim aksiyon sahnelerim yok’ şeklinde konuştu. Müge Boz, hangi tür işlerde rol almayı sevdiği sorulması üzerine ‘Aslında bir de romantik komedi işi olursa fena olmaz. Romantik komedi işlerini de seviyorum’ dedi.

‘HAMİLE DEĞİLİM’

Ünlü oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiaları hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Müge Boz, söz konusu iddiaları şöyle yalanladı: ‘Evet öyle bir şey yazılmış ama ikinciye hamile değilim. İkinci çocuğu düşünüyoruz ama şu an bebek beklemiyoruz’

‘KIZ YA DA ERKEK BENİM İÇİN FARK ETMİYOR’

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da dünyaevine giren Müge Boz, ilk bebeği Vina’yı aynı sene kasım ayında dünyaya getirmişti. Aralık 2020'de ise Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular adlı programa katılan Boz, ‘İkinci çocuğu istiyoruz. Kız ya da erkek benim için fark etmiyor. Vina’da olduğu gibi yine cinsiyetini önceden öğrenmek istemiyoruz. Bu daha heyecanlı’ demişti.

‘SENİ ÇOK BEĞENİYORUM’

Sosyal medya paylaşımlarında sık sık ailesine yer veren ünlü oyuncu, eşi ile tanışma yıl dönümünü ise şöyle kutlamıştı: ‘Seninle beraberken hayat o kadar sevgi dolu bir yolculuk ki. Nerede olursak olalım, kalplerimize hep kocaman gülücükler atmamızı çok seviyorum. İyi ki tanıştığımız o gün, ikimiz de hiç istemesek de o sergi açılışına gitmişiz. İçimizden, sevgi dolu bir ses bizi bir araya getirmek için o sergiye götürmüş demek ki. Seni çok seviyorum aşkım. Seni çok beğeniyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal