Müslüm Gürses, 8. Ölüm Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı!

Arabesk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Müslüm Gürses, 8. ölüm yıldönümünde hem arkadaşları hem de sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

03.03.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-14:26) Müslüm Gürses, 8. Ölüm Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı!

3 Mart 2013 yılında kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Müslüm Gürses, ölümünün 8. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Müslüm Gürses adına Zincirlikuyu Mezarlığı'nda anma töreni düzenlendi ve hayranları saatler öncesinden geldi. Merhum sanatçıya dua eden hayranlarının oluşturduğu kalabalık görülmeye değerdi. Özellikle aralarında Gürses’e benzerliği ile dikkat çeken hayranlarının da yer alması dikkat çekti.

‘BİZ BABAMIZI UNUTMADIK’

Müslüm Gürses’e benzerliği ile bilinen Yılmaz Tunç, ‘Biz babamızı unutmadık, unutturmayacağız. Her daim kabrinde olacağız. Biz burada bir aile gibiyiz. Hepimiz birbirimizi tanırız. Bir dostluk, bir kardeşlik ortamı var burada. Yılda 4-5 milyon insan geliyor buraya. Bu çılgın bir şey. Gerçekten böyle bir sevgi yok’ diyerek Müslüm Baba’yı unutmadıklarını dile getirdi.

‘HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ’

Bir diğer hayranı Ahmet Özayan ise, ‘Bugün menfaatin bittiği, dostluğun buluştuğu yerdeyiz. Müslüm Baba'yı her zaman yaşatacağız. Yaşatmaya devam edeceğiz. Zaten onun dediği gibi gönül adamı olmayı tercih ettik. Burada kaynaştık. Birazdan mevlütümüzü okutacağız, ikramlarımızı yapacağız. Müslüm Baba'nın mekanı cennet olsun.’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal