Zuhal Topal'a ne oldu, neden bayıldı? 13 Nisan 2022 Çarşamba Zuhal Topal sağlık durumu nasıl?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz programında telaşlı anlar yaşandı. Programın sunucusu Zuhal Topal’ın yemek yorumlarken bayılması herkesi korkuttu. 13 Nisan 2022 Çarşamba günkü 153. bölüm fragmanında Zuhal Topal’ın bayılması ekrana yansırken izleyiciler Topal’a ne olduğunu, neden bayıldığını merak etmeye başladı. Peki, Zuhal Topal neden bayıldı? Zuhal Topal'a ne oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

13.04.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-15:14) Zuhal Topal'a ne oldu, neden bayıldı? 13 Nisan 2022 Çarşamba Zuhal Topal sağlık durumu nasıl?

Hafta içi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz hız kesmeden devam ediyor. Çarşamba günü saat 16.00’da ekrana gelecek olan 153. bölümün fragmanı yayınlanırken izleyiciler izlediği fragmanla şok oldular. Yemek yorumları yapıldığı sırada bir anda bayılan Zuhal Topal herkesi korkuttu. Bunun üzerine izleyiciler sunucunun neden bayıldığını, bir sağlık sorunu olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki, Zuhal Topal neden bayıldı? Zuhal Topal'a ne oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz'de ne oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Zuhal Topal Yemekteyiz'de ne oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yayınlanan 153. Bölüm fragmanında korku dolu anlar yaşandı. Programın sunucusu Zuhal Topal, yarışmacıların yemekleri yorumladığı esnada bir anda fenalaşarak bayıldı. Fragmana yansıyan anlar televizyon başındaki izleyicileri korkuttu. Zuhal Topal’a ne dolduğu merak ediliyor.

Zuhal Topal Neden BayıldıZuhal Topal neden bayıldı? Zuhal Topal'a ne oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı yemek programının çekimleri sırasında fenalaşarak bayılan Zuhal Topal’a ilk müdahale set ekibinden geldi. Daha önce birçok kez bayılma numarası ile yarışmacılara şaka yapan güzel sunucunun bu kez de şaka yapıp yapmadığı merak ediliyor. Sunucunun şaka yapıp yapmadığı yeni bölümün yayınlanması ile belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal