Zuhal Topal’la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır hakkında bilgiler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Programın yeni haftasına damga vuran isim ise yarışmacı Sultan oldu. Programın fragmanının yayınlanmasının ardından Sultan Çakır kimdir? Yemekteyiz Sultan kimdir? Gibi sorular gündeme geldi.

04.04.2022-14:50 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-14:50) Zuhal Topal’la Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır hakkında bilgiler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni haftada da birbirinden lezzetli tarifelere ve kıyasıya rekabete sahne olacak. Yaptığı yemeklere güvenenlerin katıldığı ve yarışmacıların 15 bin TL için birbiriyle yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yarışma her hafta farklı yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Haftanın sonunda birinci olan yarışmacı 15 bin TL'lik ödülü alarak programdan ayrılıyor.

En çok izlenen televizyon programları arasında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bu hafta da yemi isimlerle ekranlara gelecek. Yaptığı yemeklere güvenen ve rakiplerini geçerek büyük ödülün sahibi olmak isteyenler yarışmaya başvuru yapıyor. Bu hafta hünerlerini sergileyecek olan yarışmacılar arasında bir tanesi dikkatleri üzerine çekti. Yayınlanan fragmanda kendini övmesi ile dikkat çeken yarışmacı Sultan gündeme oturdu. Yemekteyiz Sultan kimdir? Sultan Çakır kimdir? Soruları araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada aktif bir profili olan Sultan Çakır'ın 35 bin takipçisi bulunuyor. İzleyiciler, kendinden emin halleriyle dikkat çeken Sultan'ın yarışmada neler yapacağını merak etmeye başladı.

Zuhal Topalla

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyuncu olan Zuhal Topal sunuculuk kariyerini de başarıyla yürütmektedir. Şimdilerde Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla ekranlara gelen ünlü isim, aslen Gazianteplidir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal