Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Yıllardır Beyni Burnundan Akıyormuş

Amerika’da bir kadın sonu gelmeyen burun akıntılarının sebebini öğrendiğinde adeta şok geçirdi.

08.05.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-17:07) Yıllardır Beyni Burnundan Akıyormuş

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir kadın sonu gelmeyen burun akıntılarının sebebini öğrendiğinde adeta şok geçirdi. Yıllarca nezle ya da alerji olduğu ifade eden kadının beyin sıvısı burnundan akıyordu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde yaşayan Kendra Jackson, burnunun sürekli akmasından şikayetçiydi. Öyle ki bu durum kadının hayatını mahvetmişti. Günlük yaşamından gece uykularının bölünmesine kadar her anına etki etmeye başlamış olan akıntılardan etkileniyordu.

Birçok defa doktora giden fakat yapılan testlerde hiçbir zaman kesin sonuç alamayan Jackson, “Doktorlar sürekli olarak soğuk algınlığı, nezle ya da alerjik reaksiyonlar nedeniyle burnumun aktığını söylüyordu” dedi.

Akıntının ilerleyen zamanlarda giderek arttığını ve adeta ‘şelale’ gibi olduğunu ifade eden Kendra Jackson, “Uyku uyuyamıyordum, zombiye dönmüştüm” diyordu.

Kendra Jackson’ın bu durumu, 2013’te geçirmiş olduğu bir trafik kazasının sonrasında başlamış. Buradan yola çıkarak sonuç elde etmeye çalışan doktorlar beyin cerrahisi üzerine çalışmalar yapan bir kliniğe gönderdiler. Kendra Jackson, aradığı tedaviyi burada buldu.

Jackson’ın kaza sonrası beyin travması geçirdiğini aktaran doktor Christie Barnes, kadının o günden bu yana beyin sıvısının burnundan aktığını tespit ettik açıklaması yaptı.

Duydukları karşısında adeta şok geçiren zavallı Kendra Jackson kısa süre sonra ameliyata alınırken, beyninde oluşan hasarın giderilmesi sonucunda 5 yıllık kabusundan sonunda kurtuldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;