Yılın Bombası Patladı! O İsim Artık 'Diriliş Ertuğrul' Dizisinde

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor.

11.05.2017-10:45 - (Son Güncelleme: 16.05.2017-16:34) Yılın Bombası Patladı! O İsim Artık 'Diriliş Ertuğrul' Dizisinde

Reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisine sürpriz transfer! TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisi her geçen gün kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Her yayınlanan bölümde seyircileri ekrana kilitleyen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'a 'Ebu Mansur' karakteriyle yeni bir isim daha transfer oldu. Ekranların sevilen ve yakışıklı oyuncusu Burak Hakkı'nın hayat verdiği 'Ebu Mansur' karakterinin dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde geçen diyalogda 'Sultan' olduğu ortaya çıktı.

Reyting rekortmeni dizi 'Diriliş Ertuğrul' yeni oyuncularla kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un Çarşamba akşamı yayınlanan 87'inci bölümüne yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Hakkı ''Ebu Mansur' karakteriyle dahil oldu. Fenomen dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde geçen son sahne diyaloğunda, ünlü oyuncu Burak Hakkı'nın 'Sultan' olduğu anlaşıldı.



BURAK HAKKI KİMDİR?

Ekranların sevilen oyuncusu Burak Hakkı, 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olan yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, birçok defile ve reklam filminde oynadı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Hakkı, oyunculuğa ilk adımını 2000 yılında "Zehirli Çiçek" isimli film ile attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal