Ünlü Manken Solaryumda Yanınca Hastanelik Oldu!

Ekranların sevilen yüzü Simge Tertemiz, bronz tene sahip olmak için gittiği solaryumda fazla kalınca yandı.

10.05.2017-15:55 - (Son Güncelleme: 10.05.2017-15:45) Ünlü Manken Solaryumda Yanınca Hastanelik Oldu!

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Simge Tertemiz, bronz tene sahip olmak için gittiği solaryumda olması gerektiğinden fazla kalınca yandı. Yaşanan talihsiz olayın ardından apar topar hastaneye kaldırılan ünlü manken Simge Tertemiz, "Solaryum görevlisi uyardı ama dinlemedim" dedi. Önceki gün düzenlenen bir açılışta gazetecilerle bir araya gelen ünlü manken Simge Tertemiz, geride bıraktığımız üç hafta önce esmerleşmek için gittiği solaryumda gereğinden fazla kalınca hastanelik oldu.

Ünlü manken Simge Tertemiz, "Gittiğim solaryumun lambaları yeni değişmişti. Görevli arkadaş beni uyardı. 8 dakikadan fazla kalmamam gerektiğini ifade etti. Ancak ben bir şey olmaz zannettim ve 15 dakika solaryumda kalarak, anlamıyla yandım" açıklamasını yaptı. Esmerleşmek için girdiği solaryumdan çıktıktan sonra apar topar hastaneye kaldırılan ünlü manken Sim ge Tertemiz, "Bir haftalık tedavi sürecinden sonra kendime gelebildim. 10 gün boyunca dışarı çıkamadım, işlerimi iptal ettim. Evde de ilaç tedavisinin yanı sıra kremlerle ve zeytin yağıyla tedavi sürecine destek olundu" değerlendirmesinde bulundu.

Ünlü manken ve oyuncu Simge Tertemiz, yaşadığı bu talihsiz olaydan sonra, solaryuma girmek isteyenler için ''Olması gerekenden daha uzun süre solaryumda kalmayın" diyerek tüm herkesi uyardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal