Yağmur Ün neden rol aldığı filmden çıkarıldı? Yağmur Ün'ün hamile olması tepki gördü!

Çekimlerin başladığı Zevcat filmi için yer alacak oyuncu kadrosunda Yağmur Ün'ünde yer aldığı bilinirken yaşanan kriz gündeme damgasını vurdu. Yağmur Ün'ün hamile olması sorunlara neden olurken başrol oyuncu değişikliğine gidildi. Yağmur Ün neden filmden ayrıldı? İşte detaylar...

19.07.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:41) Yağmur Ün neden rol aldığı filmden çıkarıldı? Yağmur Ün'ün hamile olması tepki gördü!

Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün, Ebrar Alya Demirbilek'i buluşturan "Zevcat" filminin okuma provaları yapıldı. Ancak sete çıkmaya hazırlanan filmde başrol oyuncusu olarak yer alacak Yağmur Ün'ün nişanlısından hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine dizide oyuncu değişikliğine gidildi. 

Başrol oyuncusu değişti 

Cemal Hünal'ın sahne gereği Yağmur Ün'ü darp etmesi gerektiği söylenirken Hünal, "Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur" ifadelerini kullanarak genç oyuncu Ün ile oynamak istemediğini belirtti. Setlerde yaşanılan kriz üzerine başrol oyuncusunun değiştirilmesine karar verildi. Yağmur Ün'ün yerine gelecek isim ise Bahar Şahin oldu.

Yağmur Ün filmden ayrıldı

Zevcat film konusu nedir? 

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek'in üstlendiği dizinin içeriğinde girişimcilik kursuna girmiş 'Bahar'ın hikayesi ele alınacaktır. Genç kız Bahar, kendi atölyesini açmak için hayaller kurarken yolu evli ve çocuklu Kadir ile kesişerek üm hayatı değişiyor. Zevcat dizisi Amerika ve Türkiye'de vizyonda yer olacaktır.  

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal