Yasemin Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz hayatı ve biyografisi

TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda programının jürilerinden birisi olacak olan Yasemin Yılmaz’ın hayatı merak ediliyor. Peki Yasemin Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz hayatı ve biyografisi...

19.07.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:35)

TV8 ekranlarında yeni sezonda izleyenlerle buluşmaya başlayan eğlence ve moda programı Doya Doya Moda’nın jüri üyeleri, izleyenler tarafından sıkça araştırılıyor. Programdaki jüri üyelerinden birisi olan Yasemin Yılmaz’ın hayatı ve kariyeri de araştırma konuları arasında yer alıyor. Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz hayatı ve biyografisini öğrenmek isteyen arama motorlarına yönelmiş durumda. 

Yasemin Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

1995 yılında dünyaya gelen Yasemin Yılmaz, Türkiye’nin önemli defileleriyle beraber aynı zamanda dünyadaki bir çok önemli defileye katılmıştır.

Yasemin Yılmaz kimdir

2020 yılında ‘’En İyi Çıkış Yapan Tasarımcı’’ ödülünün sahibi olan Yasemin Yılmaz, Fashion Weeks’te yer alan tasarımları sayesinde moda dünyasında günlerde konuşulan isimler arasında yer aldı.

Yasemin Yılmaz, TV8’de yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın jüri üyelerinden birisi olarak kariyerine devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal