Doya Doya Moda’nın yeni jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz nereli ve mesleği ne? Yasemin Yılmaz biyografisi

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Doya Doya Moda programı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz senelerde programda yer alan Gülşah Saraçoğlu Uğurkan Erez bu senede jüri koltuğunda yer alacak. Jüri üyesi olacak bir diğer isim ise Yasemin Yılmaz oldu. Peki, Yasemin Yılmaz kimdir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

18.07.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-11:51)

Talya Prodüksiyon tarafından yapılan Doya Doya Moda programı bu sezonda kaldığı yerden devam ediyor. Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’i bu sene de jüri koltuğunda görmeye devam ederken jüri olacak diğer iki isim merak konusu oldu. Jüri koltuğuna oturacak isimlerden biri Yasemin Yılmaz olurken diğer isim Serdar Uzuntaş oldu. Jüri koltuğunda oturacak isimlerin açıklanması ile birlikte Yasemin Yılmaz hakkında araştırma yapılmaya başladı. Peki, Yasemin Yılmaz kimdir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar… 

Doya Doya Moda Yasemin Yılmaz kimdir?

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doya Doya Moda  programı jüri üyeleri merak ediliyor. Gri koltuk oturacak olan isimlerden biri Yasemin Yılmaz olurken izleyicilerde jüri üyesi hakkında araştırma yapmaya başladı. 27 yaşındaki modacı Yasemin Yılmaz,  hem Türkiye'de hem de dünyada birçok defilede yer aldı. Tasarımlarıyla sık sık gündeme gelen Yılmaz,  2020 yılının en iyi çıkış yapan moda tasarımcısı oldu. Fashion Week defilesinde koleksiyonları çok konuşulurken ilk defilesinde Oligark’ı kasıp kavurdu.

Yasemin Yılmaz Kimdir

Ünlü modacının tasarımları hakkında yorum yapan Deren Talu, “Yasemin’in her tasarımı, sanki beni düşünerek yapılmış gibi hissediyorum. Hazırladığı her parçaya bayılıyorum. Zevkle giyiyorum ve kendime çok yakıştırıyorum. Yılbaşı gecesi için nokta atışı tasarımları muhteşem” ifadelerini kullandı. 

Yasemin Yılmaz son olarak Fashion TV de 25 yıl kutlamalarında kıyafetleri ile göz doldurdu. Yılmaz'ın Bybabgal adında bir markası  bulunmaktadır.

Yasemin Yılmaz Kaç Yaşında

Yasemin Yılmaz'ın Instagram hesabı var mı? 

Doya Doya Moda programı jüri üyesi olan Yasemin Yılmaz, 40 bine yakın takipçisi bulunan Instagram hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Yasemin Yılmaz'ın  markasına adını verdiği  Bybabgal  adına ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Yasemin  Yılmaz'ı @babgal adresi  üzerinden takip edebilirsiniz.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal