Xavi Hernandez Donny Van de Beek'in Barcelona'ya Transferini Veto Etti!

Barcelona'nın teknik direktörü Xavi Hernandez'in tranferde adı geçen Hollandalı futbolcu van de Beek'in transferini veto ettiği aktarıldı.

22.11.2021-18:37 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-18:37) Xavi Hernandez Donny Van de Beek'in Barcelona'ya Transferini Veto Etti!

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez, takıma katıldığından beri transfer çalışmalarına hız verdi. Barcelona'nın yeni teknik direktörü Katalan ekibine gelmesinden yana mesaiye hızlı başladı. Barcelona'da göreve gelen teknik adamla ilgili olarak teknik adamın Katalanlara göreve gelmeden önce Hollandalı yıldız futbolcu Van de Beek ile temasa geçtiği fakat Xavi Hernandez'in takımın başına geçmesinin ardından, bu transfere sıcak bakmadığı kaydedildi.

DONNY VAN DE BEEK BU SEZON 3 MAÇTA SÜRE ALDI

41 yaşındaki teknik adam Xavi Hernandez'in takımdaki orta sahaların yeterli olduğunu düşündüğü ve bu anlamda orta sahaya yeni bir futbolcu düşünmediği belirtildi. Bu nedenle Hollandalı futbolcu Van de Beek'in transferini düşünmediği aktarılıyor.
Öte yandan Manchester United takımında istediği kadar süre bulamayan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon İngiltere Premier Lig'de sadece 3 maçta görev aldı.

DONNY VAN DE BEEK'İN KARİYERİ

Hollandalı futbolcu Donny Van de Beek, futbola ilk olarak Hollanda'nın Veensche takımında başladı. Buradan Ajax altyapısına transfer olan futbolcu, Ajax'n çeşitli yaş kategorilerinde forma terletti. 2016 sezonunda Ajax ile profesyonel sözleşme imzalayan futbolcu, 2020 yaz transfer sezonunda İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tuttu. Futbolcu ayrıca Hollanda Milli Takımı'nın güncel futbolcusu olarak bulunuyor.
Van de Beek merkez orta saha, on numara ve önlibero pozisyonlarında görev alıyor. 24 yaşındaki futbolcu son zamanlarda geçirdiği sakatlıklarla gündeme yoğun bir şekilde geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal